Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Numeroase studii dovedesc faptul ca aproximativ 40% dintre femei nu sunt multumite de forma trupului lor. Majoritatea isi doresc sa aiba un trup mai zvelt, forme mai apetisante, un abdomen plat sau sa fie mai inalte. In ziua de azi, sa iti accepti trupul asa cum este a devenit o...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16443)

Cum sa pari mai slaba intr-o rochie de ocazie

Articol: Cum sa pari mai slaba intr-o rochie de ocazie

30 august 2018, articol adaugat la 30 august 2018, ora 16:38

Numeroase studii dovedesc faptul ca aproximativ 40% dintre femei nu sunt multumite de forma trupului lor. Majoritatea isi doresc sa aiba un trup mai zvelt, forme mai apetisante, un abdomen plat sau sa fie mai inalte. In ziua de azi, sa iti accepti trupul asa cum este a devenit o adevarata provocare pentru majoritatea dintre noi. Mai mult, atunci cand trebuie sa participi la un eveniment important, alegerea unei rochii de ocazie potrivite pentru forma trupului tau poate fi destul de dificila.

Indiferent de forma sau dimensiunea trupului tau, atunci cand cumperi o rochie de ocazie poti face alegeri strategice pentru a reusi sa arati elegant, dar sa pari supla in acelasi timp. Alege o lenjerie de corp potrivita si adauga accesorii care atrag atentia spre zonele potrivite. Daca vei urma aceste sfaturi te vei simti minunat si vei avea o tinuta demna de invidiat.

Alege lenjerie intima potrivita. Chilotii si sutienele foarte mulate pot forma colacei nedoriti. Este foarte important sa stii cu exactitate ce marime porti. Atunci cand porti rochii de ocazie alege un sutien care sa iti ridice si modeleze perfect bustul si un chilot lenjer, care sa nu stranga pielea pe margine.
Daca formele trupului tau sunt mai pline, opteaza pentru lenjerie modelatoare pentru a netezi surplusul de piele. Un body modelator ridica sanii si fundul, subtiaza zona abdomenului si creeaza o silueta gratioasa, pregatita sa poarte o rochie seducatoare.

Poarta rochii de ocazie cu decolteu in V. Un astfel de model atrage privirea spre chipul tau si departe de zona bustului sau de solduri. O rochie cu decolteul in V va crea iluzia unui trup mai subtire si mai lung si te va ajuta sa echilibrezi proportiile.

Mizeaza pe rochii de ocazie care iti pun in evidenta talia. O rochie care iti accentueaza talia va reusi sa atraga atentia spre cea mai delicata zona a siluetei tale. Poti opta pentru rochii de ocazie cu panglica in talie sau alte detalii asemenatoare pentru a crea iluzia unui trup cu forma de clepsidra.

Alege rochii cu imprimeuri marunte daca vrei sa pari mai slaba. Nu trebuie sa eviti printurile si sa porti doar rochii de ocazie negre pentru a arata cat mai subtire. O rochie cu imprimeuri mici va reusi sa ascunda zonele de care te simti nesigura. Spre deosebire de acestea, printurile mari dau impresia unei suprafete mai ample, asa ca este mai bine sa le eviti.

Indiferent de rochia de ocazie pe care o alegi este bine de stiut faptul ca o pereche de pantofi stiletto cu tocul subtire iti vor alungi si ingusta silueta. Mai mult, pe langa faptul ca iti vor oferi o nota de eleganta si te vor face sa pari mai slaba, iti vor conferi si un aer indraznet.

Adauga lungime in zona gatului purtand un colier lung. Acestea vor atrage atentia asupra partii superioare a trupului si vor tine privirile departe de talie si solduri.

Pe site-ul oficial Bogas gasesti o gama variata de rochii de ocazie, potrivite pentru orice forma de trup.

Autor, Sursa

Autor: Bogas
Sursa: Rochii de ocazie

Cuvinte cheie

rochii de ocazie, rochii de seara, rochii elegante, bogas

Statistici

Data articol: 30 Aug 2018
Data adaugarii: 30 Aug 2018, ora 16:38
Ultima actualizare: 30 Aug 2018, ora 16:38
Vizualizari in ultimele 30 zile: 508 din total vizualizari: 508
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.