Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Un rol esential in alcatuirea unei tinute reusite il are alegerea corecta a perechii de incaltaminte, care va da linia finala si va indica apartenenta la un anumit stil vestimentar abordat la un moment dat. Bineinteles, nu doar purtarea incaltamintei potrivite este importanta, ci si...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Cum sa mentii mai mult timp starea cat mai buna a pantofilor din piele?

Articol: Cum sa mentii mai mult timp starea cat mai buna a pantofilor din piele?

23 january 2018, articol adaugat la 23 january 2018, ora 09:47

Un rol esential in alcatuirea unei tinute reusite il are alegerea corecta a perechii de incaltaminte, care va da linia finala si va indica apartenenta la un anumit stil vestimentar abordat la un moment dat. Bineinteles, nu doar purtarea incaltamintei potrivite este importanta, ci si starea acestora, de care trebuie sa ne preocupam permanent, pentru a avea o aparitie impecabila, dar si pentru a ne bucura un timp mai indelungat de folosirea acesteia in cele mai bune conditii.

Astfel, daca tinem mult la calitatea buna a incaltamintei, vom opta, in mai mare masura, pentru perechile realizate din piele naturala, material apreciat pentru rezistenta, durabilitatea, dar si aspectul sau deosebit, comparativ cu alte texturi utilizate in domeniu. Sunt cateva reguli pentru intretinere incaltaminte, care daca sunt respectate, vor prelungi durata de utilizare a incaltamintei, atunci cand vorbim despre pantofi, cizme, bocanci, botine, ghete dama din piele sau incaltaminte specifica pentru barbati, confectionata din acelasi material trainic.

Prima etapa consta in curatarea temeinica dupa purtarea perechii de incaltaminte din piele, indepartarea prafului, cu ajutorul unei perii speciale sau cu o carpa moale, de preferat din bumbac. Urmatorul pas consta in tratarea perechii de pantofi cu crema speciala, care va asigura hidratarea necesara, in acest sens fiind extrem de utile uleiul de masline, ricin sau cremele de fata sau corp sau alte solutii grase. Aceste creme speciale pot fi in nuanta perechii, ajutand la accentuarea culorii respective, sau transparenta, care se potriveste la orice nuanta, avand rolul de a hidrata, de a mentine aspectul placut, fara deteriorari si scorojire a pielii, cauzate de ploi, zapada si in general umiditate dar si uscarea excesiva care o pot afecta.

De aceea, atunci cand sunt expuse la umezeala, pentru uscarea incaltamintei din piele nu se va proceda la asezarea lor foarte aproape de o sursa de caldura si nici direct in soare, pentru ca uscarea brusca va afecta elasticitatea pielii, care se va scoroji sau crapa. Daca dorim sa oferim perechii de incaltaminte un luciu placut, le putem lustrui cu ajutorul unei perii sau al unei lavete si cu crema din ceara de albine.
De asemenea, atunci cand perechile de pantofi sunt confectionate din piele intoarsa, nu vom folosi creme de ghete, ci perie pentru a indeparta praful, precum si o radiera, cu ajutorul carora vom indeparta petele si le vom reda aspectul avut aunci cand le-am achizitionat.

Totodata, si interiorul incaltamintei trebuie curatat, existand in magazine solutii antibacteriene speciale si care vor elimina murdaria, mirosurile neplacute sau dezvoltarea unor bacterii care ne pot afecta sanatatea. Odata cu incheierea sezonului in care le-am purtat, este recomandat ca perechile de incaltaminte din piele sa fie depozitate cu grija in cutii, sa le umplem in interior cu hartii sau ziare, pentru a le pastra forma intacta si sa le asezam in locuri ferite de lumina naturala.

Autor, Sursa

Autor: PantofiPlus
Sursa: Ghete dama din piele

Cuvinte cheie

ghete dama din piele

Statistici

Data articol: 23 Jan 2018
Data adaugarii: 23 Jan 2018, ora 09:47
Ultima actualizare: 23 Jan 2018, ora 09:48
Vizualizari in ultimele 30 zile: 584 din total vizualizari: 584
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.