Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Fiecare dintre noi isi doreste sa iasa din multime, sa fie posesorul unei bijuterii unice sau macar sa aiba un gadget personalizat. Psihologii spun ca fiecare dintre noi isi construieste o imagine despre sine, in functie de sistemul de valori la care se raporteaza, de pasiunile si...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Cum sa fii in trend cu cel mai indragit suport de telefon?

Articol: Cum sa fii in trend cu cel mai indragit suport de telefon?

06 november 2017, articol adaugat la 06 november 2017, ora 12:42

Fiecare dintre noi isi doreste sa iasa din multime, sa fie posesorul unei bijuterii unice sau macar sa aiba un gadget personalizat. Psihologii spun ca fiecare dintre noi isi construieste o imagine despre sine, in functie de sistemul de valori la care se raporteaza, de pasiunile si visurile sale, dar si de cum este perceput de cei din jur.

Nu e de mirare ca tot mai multi romani isi doresc sa atraga priviri, iar lumea din jur sa isi doreasca ce au ei si, de ce nu, sa devina un trendsetteri. Si cel mai concret exemplu ar fi cel al bloggerilor de succes, care din oameni simpli, care si-au dorit cititori si fani, au ajuns sa aiba contracte de imagine cu importante branduri.

Si tu poti fi un trendsetter pentru cei din jurul tau, chiar fara sa te coste o avere! Ai sa te intrebi cum este posibil, nu-i asa? Cum piata de gadgeturi si smartphone-uri este in ascensiune, ce spui daca iti personalizezi telefonul cu unul dintre cele mai cunoscute "butoane-acordeon" dedicate? PopSockets, dispozitivul magic te ajuta sa iesi din anonimat, simplu si rapid. In plus, ergonomia sa si sistemul "pop up" iti permite sa manevrezi mai bine smartphone-ul, sa faci selfie-uri fara bete si, daca nu poti sta departe de retelele sociale si daca ti-au amortit degetele pe telefon, Popsocket elimina si aceasta problema.


Dar ce este un PopSockets?

PopSockets este cel mai cool suport de telefon si tableta si accesoriu de iPhone pe care l-ai intalnit. Creatorul acestui concept si-a dorit un accesoriu aplicat, care sa tina bine infasurate castile. Astfel, a atasat doua butoane pe spatele mobilului, insa acestea nu i-au oferit ergonomia pe care si-o dorea. Asa ca a inovat conceptul si a schimbat simplele butoane cu unele de tip acordeon. Ca sa fie sigur de eficienta dispozitivului, David Barnett, profesor de filosofie la facultatea din Colorado, le-a dat spre testare studentilor, care s-au aratat absoluti fascinati de conceptul propus de profesorul lor. Asa a luat nastere PopSockets, suportul de telefon cu vanzari anuale de peste 20.000.000 de dolari.



Iesi din multime - personalizeaza-ti PopSockets-ul!

Daca ai o afacere sau vrei sa iesi din anonimat, ar fi bine sa stii ca orice PopSocket poate fi personalizat dupa bunul plac. Asa vei atrage atentia asupra suportului de telefoane lipit, iar multi vor vrea sa aiba si ei cel putin unul.

Alege un mesaj puternic, ce te reprezinta. Una dintre cele mai bune optiuni de promovare a suportului de telefoane sau tableta pe care il folosesti si care va atrage atentia este sa il personalizezi cu un motto-ul care te ghideaza in fiecare zi. Poate ca la prima vedere oamenii nu il vor vedea, insa mesajul pe care il promovezi le va ramane in constiinta si astfel, a ajuns unde ti-ai dorit - in atentia lor.

Cu un suport de telefon PopSockets te bucuri de atentie garantat. Nu mai e demult la moda sa ai o agenda personalizata, un tricou cu mesaje sau o fotografie de care ti-e drag. Telefonul este primul lucru pe care il punem pe masa la o intalnire cu prietenii si singurul care te insoteste pretutindeni. Sa nu uitam ca adaptabilitatea la tehnologie este una dintre placerile vinovate ale adolescentilor si tinerilor, care vor sa atraga priviri cu un smartphone inovator si sa se bucure de un gadget cu personalitate.

Cu un PopSockets personalizat, sigur vei fi intrebat "Ce este ala de pe telefonul tau?" sau "Ce tare e, vreau si eu!". Si sigur, nu vei incepe cu povestea personalizarii suportului tau de telefon, ci ii vei indemna pe doritori catre PopSockets Romania, universul inegalabil de accesorii telefoane cool, colorate si extrem de utile.

Autor, Sursa

Autor: PopSockets Romania
Sursa: Suport telefon

Cuvinte cheie

popsockets, pop socket, suport telefon, suport tableta, popsockets romania, popsockets pret

Statistici

Data articol: 06 Nov 2017
Data adaugarii: 06 Nov 2017, ora 12:42
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 566 din total vizualizari: 566
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.