Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Colantii din piele sunt o tendinta de stil hot atunci cand sunt purtati in mod corect, dar daca nu i-ai mai incercat niciodata inainte, alcatuirea unei tinute in jurul valorii data de aceasta piesa de imbracaminte ar putea parea destul de intimidanta. Ca regula generala, fii mereu in...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Cum sa alegi cei mai potriviti colanti din piele pentru tine

Articol: Cum sa alegi cei mai potriviti colanti din piele pentru tine

04 july 2017, articol adaugat la 04 july 2017, ora 17:09

Colantii din piele sunt o tendinta de stil hot atunci cand sunt purtati in mod corect, dar daca nu i-ai mai incercat niciodata inainte, alcatuirea unei tinute in jurul valorii data de aceasta piesa de imbracaminte ar putea parea destul de intimidanta. Ca regula generala, fii mereu in cautarea unui look fresh si chic, prin imperecherea acestor colanti din piele sau latex indrazneti cu piese de imbracaminte mai finute, care sa echilibreze impresia generala.

Alege-ti colantii din piele in mod corect
Ai de ales intre piele naturala si inlocuitori. Cele mai multe modele de colanti de piele sunt de fapt confectionati din inlocuitori in loc de piele naturala, dar poti alege oricare dintre optiunile disponibile. Modelele de colanti de dama ieftini din piele sunt intotdeauna preferate de cele mai multe femei.
Cele mai multe modele sunt confectionate din tesaturi elastice, cum ar fi spandex, acoperite cu o forma de poliuretan neagra.
Colantii din latex si vinil sunt, in general, mai ieftini si mai usor de intretinut decat cei din piele naturala. Insa intotdeauna este obligatoriu sa citesti etichete de spalate si intretinere!
De obicei, colantii din piele sintetica se pot spala in masina de spalat fara a deteriora materialul, insa pielea reala are nevoie de ingrijire si curatare speciala.

Familiarizeaza-te cu tipurile de colanti de piele. Colantii din piele sunt disponibili atat in finisaje mate, cat si in cele lucioase. Pentru a te ajuta sa afli ce tip te intereseaza inainte de cumparaturi, iata ce mai trebuie sa stii.
Colantii din piele mata sunt mai subtili, ceea ce ii poate face mai usor de potrivit cu ce ai tu deja in dulapul tau de haine.
Colantii luciosi sunt stralucitori si fac o impesie foarte puternica, astfel ca vei atrage cu siguranta o atentie deosebita atunci cand ii porti. Atentia suplimentara poate fi minunata daca ai corpul necesar si stilul de a a te imbraca potrivit, dar daca nu, colantii luciosi ar putea sa nu fie cea mai inteleapta alegere, ba chiar dezastruosi.
Colantii din piele care imita pielea de sarpe sunt o alta optiune. Textura confera materialului mai mult interes vizual, fara a-l face la fel de ostentativ ca unii foarte luciosi, ceea ce ii transforma intr-o alegere buna atunci cand vrei ceva mai indraznet decat colanti mati, si totusi mai subtiri decat colantii luciosi.

Ia in considerare culoarea. Pantalonii din piele neagra si colantii din piele maro inchis sunt cele mai usor modele de gasit dintr-un motiv logic. Aceste doua optiuni sunt cele mai usor de combinat si mai rezistente in timp, pentru ca se potrivesc mai multor optiuni posibile.
Acestea fiind spuse, poti gasi colanti din piele si pe alb, rosu, si o serie de alte culori. Ia in considerare faptul ca o pereche de colanti luciosi, totusi, tind sa fie pretentiosi la purtare si pot parea chiar nepotriviti daca nu le imperechezi corect cu alte obiecte de imbracaminte.

Poarta colanti care ti se potrivesc bine. Ar fi de la sine inteles, dar este absolut esential ca modelul de colanti din piele alews de tine sa se potriveasca bine corpului tau. Cand ai indoieli, alege o dimensiune mai mare decat o dimensiune una care te face sa te simti inconfortabil pentru ca e prea mica si stramta.

Autor, Sursa

Autor: LarissFashion
Sursa: Colanti dama

Cuvinte cheie

colanti

Etichete

Statistici

Data articol: 04 Jul 2017
Data adaugarii: 04 Jul 2017, ora 17:09
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 605 din total vizualizari: 605
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.