Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Daca doresti sa obtii sau sa iti reinnoiesti permisul de conducere, StandardMed iti ofera cel mai bun raport calitate-pret pentru fisa medicala pentru permisul auto, dar si rapiditate si eficienta maxima. Astfel, la pretul de numai 125 de Lei, vei obtine fisa pentru preschimbare...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Cum poti obtine fisa medicala pentru permis auto in doar 1 ora

Articol: Cum poti obtine fisa medicala pentru permis auto in doar 1 ora

16 january 2018, articol adaugat la 16 january 2018, ora 18:22

Daca doresti sa obtii sau sa iti reinnoiesti permisul de conducere, StandardMed iti ofera cel mai bun raport calitate-pret pentru fisa medicala pentru permisul auto, dar si rapiditate si eficienta maxima. Astfel, la pretul de numai 125 de Lei, vei obtine fisa pentru preschimbare permisului auto categoriile A sau B in maximum 1 ora, de la completarea formularelor. Daca acest interval este depasit, vei primi 50% din bani inapoi.

Pe langa pret, un alt mare avantaj oferit de clinica StandardMed pentru eliberarea fisei medicale pentru permisul auto il reprezinta prezenta concomitenta a medicilor pentru toate cele 6 specialitati cuprinse in certificatul medical: medicina interna, ortopedie, neurologie, psihiatrie, oftalmologie, ORL. In plus, toti cei care efectueaza analizele in vederea obtinerii fisei medicale pentru permisul auto in cadrul acestei clinici beneficiaza de 20 de Lei reducere din pretul de lista, la orice consultatie medicala. De asemenea, un alt mare avantaj al obtinerii fisei medicale pentru permisul auto la aceasta clinica il reprezinta amabilitatea si eficienta personalului, precum si rapiditatea cu care acestia elibereaza documentele.

StandardMed este autorizata inclusiv pentru eliberarea avizului psihologic, necesar persoanelor care doresc sa urmeze cursurile scolii de soferi (fisa medicala pentru obtinerea permisului auto cu aviz psihologic) si persoanelor care au permisul anulat sau suspendat pentru diverse abateri (certificat medical pentru redobandirea permisului auto cu aviz psihologic). In plus, tot aici, cei care au permisul auto expirat sau care trebuie reinnoit pot efectua analizele medicale complete pentru preschimbarea permisului auto. Clinica Standard Med este abilitata sa elibereze fisa medicala pentru obtinere sau reinoire permis auto inclusiv pentru soferii profesionist. La finalul consultatiilor, vei primi fisa medicala auto, incheiata de medicul coordonator, fiind necesara o singura deplasare.

Fisa medicala pentru permisul auto trebuie depusa in termen de 6 luni de la efectuarea analizelor medicale, acesta fiind intervalul de valabilitate a examinarilor medicale. Certificatul medical nu se elibereaza in cazul existentei unor tulburari grave, precum: abuz si dependenta de alcool, epilepsie, tulburari psihice majore, retard mintal, alte afectiuni neurologice sau neuropsihice grave ori boli care afecteaza semnificativ vederea, auzul, locomotia etc.

In vederea completarii certificatului medical pentru permis auto, in cadrul centrului medical StandardMed vei beneficia de urmatoarele avantaje:

- se vor efectua in aceeasi zi toate examinarile clinice necesare, pe specialitati medicale, toti medicii fiind prezenti in acelasi interval orar (inclusiv examinarea psihologica, dupa caz);

- certificatul medical va fi incheiat in aceeasi zi de catre medicul coordonator al clinicii si va avea stampila institutiei, autorizata de catre Directia de Sanatate Publica si Politia Rutiera, pacientul primind la finalul consultatiei certificatul medical complet.

Toate formularele tip prevazute de lege, cu evaluarile medicale, se gasesc la receptia clinicii, pacientii fiind obligati sa se prezinte cu urmatoarele documente:

- carte de identitate;

- fisa de scolarizare, in cazul in care aceasta exista;

- ochelari de vedere, daca e cazul.

Pentru preschimbarea permisului de conducere (expirat, deteriorat, schimbare nume etc), trebuie depuse la Politie urmatoarele documente:

- fisa medicala pentru permis auto obtinuta de la StandardMed;

- dovada taxa permis auto;

- carte de identitate si permis auto in original.

O singura deplasare, o singura locatie!

Autor, Sursa

Autor: nespecificat
Sursa: Fisa medicala permis auto

Cuvinte cheie

fisa medicala permis auto, fisa medicala, standarmed

Statistici

Data articol: 16 Jan 2018
Data adaugarii: 16 Jan 2018, ora 18:22
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 718 din total vizualizari: 718
Cum poti obtine fisa medicala pentru permis auto in doar 1 ora
 
 


Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.