Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: In ziua de astazi, majoritatea studiourilor de videochat lucreaza legal si respecta reglementarile in vigoare, oferind modelelor ocazia sa-si desfasoare activitatea intr-un mediu sigur si corect, unde confidentialitatea este asigurata si veniturile sunt transparente. Insa exista si...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Cum iti dai seama ca un studio de videochat e legal?

Articol: Cum iti dai seama ca un studio de videochat e legal?

20 march 2017, articol adaugat la 20 march 2017, ora 10:55

In ziua de astazi, majoritatea studiourilor de videochat lucreaza legal si respecta reglementarile in vigoare, oferind modelelor ocazia sa-si desfasoare activitatea intr-un mediu sigur si corect, unde confidentialitatea este asigurata si veniturile sunt transparente. Insa exista si companii care prefera sa eludeze legea, pentru a incasa un profit mai mare, asa ca este bine sa te documentezi inainte de a merge la orice fel de interviu si sa afli daca respectivul studio este un studio de videochat legal.

Primul lucru pe care trebuie sa il observi atunci cand discuti cu un reprezentant al unui studio de videochat legal este faptul ca acesta va refuza sa te angajeze daca nu ai 18 ani impliniti. Videochatul este o industrie de divertisment pentru adulti, asa ca cei care se angajeaza in acest domeniu trebuie sa fie majori. Daca studioul iti face contractul pe numele altei persoane mai mari te poate afecta negativ ulterior. Chiar daca autoritatile nu afla de acest aspect, este un semn ca studioul respectiv este dispus sa incalce legea in mai multe privinte, asa ca evita-l cu orice pret.

Un alt criteriu de identificare a unui studio de videochat legal este semnarea unui contract inca din prima zi de activitate. Acesta trebuie sa specifice toate drepturile si obligatiile fiecarei parti, iar tu trebuie sa primesti un exemplar pe loc. In cazul in care compania respectiva incearca sa te amane, sub pretextul ca mai intai trebuie sa-l inregistreze sau sa-l depuna pe undeva, sa stii ca ceva este in neregula. In afara de contractele de inchiriere pentru imobile cu proprietari persoane fizice, in prezent niciun tip de contract nu trebuie depus in prealabil la vreo instituitie sau organism abilitat. Studio 20, cel mai mare studio de videochat legal din lume, respecta toate normele in vigoare, modelele avand contracte de artist-interpret, pe care le semneaza si primesc un exemplar inca din prima zi de activitate. Toti banii din activitatea lor figureaza in documentele companiei si sunt impozitati conform legii in vigoare. Mai mult, o data la doua saptamani, modelele de videochat primesc un act aditional, in care apar toate detaliile activitatii lor, inclusiv taxele si impozitele catre stat si suma finala pe care o incaseaza. Un studio de videochat legal iti va acorda acces la raportarile fiscale catre Bugetul de Stat oricand doresti tu, fara intarziere. Daca refuza acest lucru sau te amana, inseamna ca are ceva de ascuns fata de tine si acest lucru te va afecta negativ mai tarziu.

Un alt aspect important pentru un studio de videochat legal este legat de modalitatea de plata. O companie care respecta toate normele plateste modelul intr-un cont deschis pe numele ei, la o banca din Romania, pe care ea a ales-o. Suma trebuie sa fie transferata de catre societatea comerciala din Romania cu care aceasta a semnat contractul initial. Un studio de videochat legal nu plateste in mana, prin carduri gen Payoneer sau Paxum si din firme offshore, deoarece toate aceste lucruri constituie ilegalitati. Asa ca, daca la interviu auzi de la interlocutor ca vei fi platita altfel decat prin banca, respectiva firma te pune pe tine sa faci evaziune fiscala pentru ea. Aceasta se alege cu profitul, iar tu trebuie sa raspunzi in fata legii la un moment dat.

Cel mai bine este sa te angajezi la un studio de videochat legal, care este corect si transparent cu tine si care te scuteste de orice stres legat de acte, taxe si impozite. La Studio 20, totul se desfasoara intr-un cadru profesional, astfel ca te poti concentra la maximum pe activitatea ta si poti sa-ti atingi obiectivele financiare linistita. Ne mandrim ca suntem cel mai bun studio de videochat legal din Romania: nu acceptam nici cea mai mica incalcare e legislatiei, deoarece ne dorim sa construim o afacere profitabila pe termen lung.

Daca vrei sa vii in echipa noastra, contacteaza-ne la 0724.777.757 sau la 0748.777.757 sau trimite-ne un mail la angajari@studio20.ro. Iti vom raspunde la orice intrebare si te vom programa pentru un interviu pentru a vedea cu ochii tai cum arata un studio de videochat legal. Alaturi de noi, poti ajunge la castiguri fabuloase de pana la 10.000 de dolari pe luna!

Autor, Sursa

Autor: Studio 20
Sursa: Videochat legal

Video

 

Cuvinte cheie

videochat, studio videochat, locuri de munca videochat, anunturi videochat, videochat legal, videochat non adult, videochat adult

Statistici

Data articol: 20 Mar 2017
Data adaugarii: 20 Mar 2017, ora 10:55
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1076 din total vizualizari: 1076
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.