Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Peste 80 de locuinte sunt sparte in fiecare zi in Romania. In aceste conditii, este doar o chestiune de timp pana ce locuinta ta ar putea intra in vizorul raufacatorilor. Bunurile tale ar putea disparea, iar viata membrilor familiei tale ar putea fi pusa in pericol, fara ca tu sa ai...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Cum alegi cele mai potrivite camere de supraveghere pentru locuinta ta

Articol: Cum alegi cele mai potrivite camere de supraveghere pentru locuinta ta

11 october 2017, articol adaugat la 11 october 2017, ora 16:36

Peste 80 de locuinte sunt sparte in fiecare zi in Romania. In aceste conditii, este doar o chestiune de timp pana ce locuinta ta ar putea intra in vizorul raufacatorilor. Bunurile tale ar putea disparea, iar viata membrilor familiei tale ar putea fi pusa in pericol, fara ca tu sa ai macar o dovada a celor petrecute. Pentru linistea ta si a familiei tale, solutia ideala o reprezinta montarea unui sistem de camere de supraveghere.

Daca este pentru prima oara cand iti instalezi camere de supraveghere, poti fi coplesit de optiunile foarte numeroase si diversificate. Din acest articol, vei afla care camere de supraveghere sunt cele mai potrivite pentru tine, in functie de locuinta ta si de asteptarile tale de la un astfel de sistem de monitorizare.

Piata camerelor de supraveghere este in continua schimbare, iar modernizarea camerelor analogice, aparitia unor camere digitale din ce in ce mai performante si ieftinirea acestor produse fac supravegherea video a locuintei tale mai accesibila ca oricand. Cu toate acestea, pusi in fata nenumaratelor optiuni, clientii se pierd si ajung, conform unor statistici, sa cumpere camere de supraveghere mai sofisticate decat ar avea nevoie pentru locuinta lor.

Cele mai importante aspecte de care sa tii cont atunci cand cumperi camere de supraveghere

1. Camera de interior sau de exterior? Pentru supravegherea unui apartament nu este nevoie de camere cu o rezolutie foarte mare si nici de un numar foarte mare al acestora. Sistemele de supraveghere interioara sunt usor de montat si intretinut si produc in permanenta o imagine de calitate, aceasta nefiind influentata de temperaturi prea scazute sau prea ridicate si de intemperii.

Situatia se schimba atunci cand vine vorba despre supravegherea unei case cu teren. Aceste locuinte sunt mult mai predispuse spargerilor, datorita accesului mult mai usor prin geamurile de la parter. Daca detii o casa cu teren, se recomanda montarea unor camere de supraveghere cat mai evidente, care sa descurajeze din start orice tentativa de furt sau jaf. Camerele de supraveghere de exterior sunt in general mai voluminoase, avand o cutie protectoare impotriva precipitatiilor, iar unele camere au chiar si stergatoare pentru o calitate constant buna a imaginilor. Pentru un sistem de camere de supraveghere exterioara cat mai ieftin, poti opta pentru monitorizarea unei singure zone considerate mai vulnerabile, spre exemplu poarta (mai ales daca proprietatea ta este protejata in spate si in lateral de prezenta altor case).

2. Camera analogica sau digitala? Un alt criteriu important in alegerea unor camere de supraveghere il reprezinta modul de transmisie: analog sau digital. In primul rand, trebuie sa intelegi ca o camera de supraveghere analogica nu este nici pe departe atat de invechita, in comparatie cu camerele IP. Gratie producatorilor care continua sa investeasca in modernizarea acestui segment de piata, camerele de supraveghere analogice tin pasul cu cele digitale. Camerele analogice sunt mai ieftine, insa acestea sunt limitate de DVR-ul catre care se transmit imaginile, dar si de alti factori. Cu toate acestea, atat camerele analogice, cat si cele digitale pot transmite imagini direct pe smartphone-ul, tableta sau laptop-ul tau. Daca alegi un sistem cu camere de supraveghere analogice, se recomanda folosirea unui DVR cu 4 sau chiar 8 canale. O alta diferenta majora este aceea ca sistemele de supraveghere digitale se instaleaza folosind mai putine materiale, insa necesita un nivel mai avansat de cunostinte de retelistica (IP-urile trebuie setate). De asemenea, in cazul camerelor IP, costul produselor si al manoperei este mai mare.


3. Camere ascunse sau la vedere? Poate cea mai importanta decizie pe care o poti lua atunci cand vine vorba despre instalarea unui sistem de camere de supraveghere este daca acestea sa fie ascunse sau la vedere. In general, se recomanda asezarea camerelor de supraveghere exterioara cat mai la vedere, pentru intimidarea hotilor, iar a camerelor de supraveghere interioara, cat mai ascunse, mai ales daca acestea reprezinta singurul sistem de supraveghere instalat, deoarece pot fi evitate sau pacalite de hotii cu experienta.

4. Camere cu cablu sau Wireless? Un alt criteriu in functie de care poti alege camerele de supraveghere este daca acestea au sau nu fir. Camerele Wireless sunt mai comode, pot fi plasate oriunde in locuinta, fara restrictii, si pot fi montate chiar de catre cumparator. Totoadata, trebuie sa alegidaca sistemul va functiona cu camere de supraveghere color sau alb-negru. Camerele alb-negru pot fi suficiente pentru supravegherea unei locuinte, atat timp cat rezolutia este indeajuns de mare pentru a identifica fata unei persoane care comite o infractiune si atat timp cat acestea pot filma si pe intuneric (sunt dotate cu tehnologie LED infrarosu).

Seku.ro, magazin online romanesc de camere de supraveghere si alte dispozitive de monitorizare, are o oferta foarte variata de camere de supraveghere, dar si alte produse precum sisteme de alarma, sisteme de control acces si pontaj, interfoane sau sisteme de detectie incendiu. Daca si tu esti in situatia de a-ti achizitiona un sistem de camere de supraveghere, intra acum pe Seku.ro si alege modelul potrivit pentru tine. Vei beneficia de indrumarea specialistilor in domeniu, de preturi corecte si de garantia unor produse de calitate, de la cei mai importanti producatori din lume.

Autor, Sursa

Autor: Seku
Sursa: Camere de supraveghere

Cuvinte cheie

camere de supraveghere

Statistici

Data articol: 11 Oct 2017
Data adaugarii: 11 Oct 2017, ora 16:36
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 674 din total vizualizari: 674
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.