Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Ati primit o invitatie de nunta? Felicitari pentru participarea la ziua cea mai importanta a prietenului sau a membrului familiei dumnevoastra. In afara de a planifica ce sa purtati si cat timp aveti nevoie pentru a lua liber de la munca pentru aceasta perioada, trebuie sa decideti un...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Cum alegem un cadou de nunta perfect?

Articol: Cum alegem un cadou de nunta perfect?

22 february 2018, articol adaugat la 07 march 2018, ora 10:49

Ati primit o invitatie de nunta? Felicitari pentru participarea la ziua cea mai importanta a prietenului sau a membrului familiei dumnevoastra.
In afara de a planifica ce sa purtati si cat timp aveti nevoie pentru a lua liber de la munca pentru aceasta perioada, trebuie sa decideti un cadou.

Emotia de a primi o invitatie la nunta cuiva nu ar trebui sa fie urmata de stresul achizitionarii cadoului perfect. Daca urmati cateva reguli simple, veti reusi cu siguanta sa cumparti ceva potrivit. Amintiti-va ca darul dvs. este u sprijin acordat de dumneavoastra pentru mireasa si mire.

Cat de mult sa cheltuiti pe un cadou de nunta?
Unii considera ca valoarea cadoului ar trebui sa acopere costurile cu invitatia ta si consumtia de la petrecere. Cu toate acestea, nu este o regula general valabila. In primul rand, trebuie sa determinati bugetul dumneavoastra si daca va permiteti acest lucru. Cele mai multe cupluri invita personele la cel mai imprtant eveniment din vaiata lor pentru a-l impartasii cu cineva, nu pentru cadourile pe care le vor primii.

Cu cat sunteti mai aproapiat de cuplu, cu atat mai mult veti dori sa cheltuiti. Daca mireasa este sora, varul sau cel mai bun prieten, valoarea cadoului va fi, cel mai probabil, mai mare decat daca ea este colegul tau. Stabiliti o suma pe o puteti acoperi si cautati numai cadouri care se incadreaza in bugetul dvs. A

Arebui sa dati un cadou in numerar?
Nu este nimic in neregula cu acordarea de bani cuplului, deoarece multi dintre cei care se casatoresc au nevoie mai debraba de un cadou in numerar, decat orice altceva. Daca trimiteti un cadou in numerar, asigurati-va ca acesta este sub forma unui cec. Daca asteptati pana in ziua nuntii, il puteti depune in cutia special amenajata care se regaseste la orice nunta.

Cadourile de nunta sunt necesare?
Nu sunteti niciodata obligati sa oferiti un dar, dar acest lucru va adue un sentiment de bucurie cuplului. Cu toate acestea, daca nu puteti participa, trebuie sa trimiteti un card de felicitare, cu sau fara cadou. Puteti alege sa participati impreuna cu alte persoane pentru un cadou de nunta al unui coleg, dar nu sunteti obligat sa faceti acest lucru.

Cadouri de nunta potrivite
Inainte de a cumpara un cadou de nunta, verificati daca mirele si mirele s-au inregistrat in magazine. Daca da, este intotdeauna o alegere buna de a selecta ceva din registru. Daca nu, este posibil sa doriti sa intrebati pe cineva din familie sau pe un prieten apropiat despre ce ati putea cumpara. Fiti atenti la traditiile cuplului, la preferintele religioase si la gustul personal atunci cand cumparati un cadou.

Manipularea solicitarii "fara cadouri"
In majoritatea cazurilor, nu veti vedea nicio mentiune despre cadouri pe invitatie. Cu toate acestea, unele cupluri care nu simt ca au nevoie de ceva vor adauga "fara cadouri" pentru a permite oamenilor sa stie ca tot ce doresc este sa impartaseasca ziua lor plina de bucurie cu familia si prietenii.

Ce sa faci cu cu cadoul inainte de nunta?
Modul ideal este sa-l trimiti la casa mirelui inainte de nunta. In acest fel, cuplu nu mai trebuie sa supravegheze cadourile primte in timpul petrecerii. Daca nu puteti trimite un cadou in prealabil, atunci putei sa optati sa-l lasati la eceptie in momentul in care ajungeti la petrecere.

Autor, Sursa

Autor: nespecificat
Sursa: Salarii mari

Cuvinte cheie

bani, salariu

Etichete

bani   salariu  

Statistici

Data articol: 22 Feb 2018
Data adaugarii: 07 Mar 2018, ora 10:49
Ultima actualizare: 07 Mar 2018, ora 10:50
Vizualizari in ultimele 30 zile: 539 din total vizualizari: 539
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.