Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Pedalatul a devenit o activitate pe care majoritatea dintre noi o practicam. Iubim sentimentul pe care il avem atunci cand suntem pe doua roti si experientele placute pe care ni le ofera. De aceea, de ce sa nu le impartasim si copiilor nostri pasiunea pentru mersul pe bicicleta si sa...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16443)

Cum alegem cele mai potrivite biciclete pentru copii

Articol: Cum alegem cele mai potrivite biciclete pentru copii

06 june 2017, articol adaugat la 06 june 2017, ora 16:37

Pedalatul a devenit o activitate pe care majoritatea dintre noi o practicam. Iubim sentimentul pe care il avem atunci cand suntem pe doua roti si experientele placute pe care ni le ofera. De aceea, de ce sa nu le impartasim si copiilor nostri pasiunea pentru mersul pe bicicleta si sa nu-i implicam si pe ei!

Copiii iubesc bicicletele, de acest lucru suntem siguri. Avand o imaginatie foarte bogata, cei mici privesc pedalatul precum o adevarata aventura, mai ales ca acestia au o energie debordanta, care se epuizeaza cu greu. Prin urmare, bicicletele reprezinta principala modalitate de transport pentru copii, care le stimuleaza creativitatea si inventivitatea si le permite sa calatoreasca, sa descopere si sa aprecieze mediul inconjurator.

De asemenea, bicicletele pentru copii sunt foarte importante pentru dezvoltarea sociala a acestora; nicio amintire din copilarie nu poate fi completa fara sa-ti aduci aminte cu nostalgie de zilele in care ieseai sa pedalezi impreuna cu prietenii si descopereati fiecare poteca si drum existente.

Am realizat tabelul de mai jos pentru a te ajuta sa intelegi mai usor ce modele de biciclete pentru copii li se potrivesc acestora in functie de varsta si de greutate. Astfel, iti vei putea face o idee despre ce anume sa cumperi. Un aspect foarte important de care trebuie sa tii cont este diametrul exterior al cauciucurilor, aceasta fiind principala diferenta intre bicicletele de copii si cele de adulti, ale caror masuratori se raporteaza la marimea cadrului.

Ghid de alegere a bicicletelor pentru copii

Varsta Inaltime Diametrul exterior al cauciucurilor

2 - 5 ani 60-85 cm 30 cm

4 - 8 ani 85 - 100 cm 40 cm

6 - 9 ani 100 - 120 cm 45 cm

8 - 12 ani 120 - 140 cm 50 cm

Adolescenti 140 - 160 cm 60 cm


Problema cu care se confrunta majoritatea parintilor este bugetul pe care sunt dispusi sa il aloce achizitionarii unei biciclete pentru copii. Majoritatea opteaza pentru modele nepotrivite, mult prea mari, gandindu-se ca asa vor face o investitie de lunga durata, care sa le fie buna si peste ani, cand o sa creasca. Vestea nu foarte buna este ca unui copil nu-i place sa pedaleze daca nu se simte confortabil si, prin urmare, ii vei cumpara o bicicleta pe care poate nu o va folosi niciodata, nici macar atunci cand va creste si ii va fi buna ca dimensiuni.

Gandeste-te ca poti sa o vinzi sau sa o dai unei familii care nu are posibilitatea financiara de a cumpara un model de calitate. Toti isi doresc biciclete pentru copii, asa ca vei putea sa faci o bucurie foarte mare orice decizie ai hotari sa iei.

De asemenea, incearca sa te orientezi catre magazinele de biciclete care au programe speciale pentru clientii fideli. De exemplu, Veloteca acorda puncte bonus persoanelor care apeleaza intotdeuna la serviciile lor si care le apreciaza munca pe care o depun. Intra pe site-ul lor si afla mai multe despre sistemul lor de fidelizare. Cumpara biciclete pentru copii de calitate, care vor face orice junior sa se indragosteasca de pedalat!

Autor, Sursa

Autor: Veloteca
Sursa: Biciclete

Categorii

Cuvinte cheie

biciclete, biciclete copii, veloteca, magazin biciclete

Statistici

Data articol: 06 Jun 2017
Data adaugarii: 06 Jun 2017, ora 16:37
Ultima actualizare: 06 Jun 2017, ora 16:40
Vizualizari in ultimele 30 zile: 768 din total vizualizari: 768
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.