Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Stire: In noul an, Ronexprim nu doar iti ramane cel mai de nadejde distribuitor de aparate de masura si control din tara, ci si cel mai bun specialist in consultanta, pentru ca tu sa ai mereu in trusa de scule echipamentul de care ai nevoie. De aceea, ne bucuram sa iti prezentam cea mai...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Cea mai variata gama de multimetre digitale Fluke este la Ronexprim

Stire: Cea mai variata gama de multimetre digitale Fluke este la Ronexprim

09 january 2017, stire adaugata la 09 january 2017, ora 11:48

In noul an, Ronexprim nu doar iti ramane cel mai de nadejde distribuitor de aparate de masura si control din tara, ci si cel mai bun specialist in consultanta, pentru ca tu sa ai mereu in trusa de scule echipamentul de care ai nevoie.

De aceea, ne bucuram sa iti prezentam cea mai diversa gama de multimetre digitale de la Fluke, lider in intreaga lume, alaturi de care sa iti duci la bun sfarsit activitatea cotidiana. Spre deosebire de alte multimetre de pe piata, cele de la Fluke iti vor usura munca si te vor ajuta sa obtii rezultate rapide si exacte, astfel incat sa contribui la depanarea eficienta a oricaror probleme, in cel mai scurt timp.


De ce sa te bazezi pe multimetre digitale de la Fluke

Fluke a devenit cea mai cunoscuta marca de aparate de masura si camere de termoviziune datorita investitiilor constante in tehnologie ale lui John Fluke, creatorul marcii. Indiferent de scopul muncii, 4 din 5 specialisti din lume se bazeaza pe tehnologiile Fluke, conform unui comunicat de presa al companiei.

Si pentru ca vorbim de tehnologie la superlativ, orice model de multimetru digital lansat de Fluke masoara capacitatea, temperatura, frecventa, continuitatea si asigura testarea tranzistorilor. Acestea sunt doar o continuare a beneficiilor care se vad din prima clipa de utilizarea a oricaror aparate de masura Fluke:
- masuratori rapide si precise
- eliminarea riscului de accidente de munca si electrocutari
- masuratori ce pot fi salvate si partajate cu toti membri echipei prin Fluke Connect.


Iata ce tipuri de multimetre digitale de la Fluke sunt disponibile la Ronexprim

Multimetre digitale Fluke seria 27 sunt reprezentate de modele cu carcase etanse, rezistente la vibratii, socuri, apa si praf.

Multimetrul digital Fluke 77 IV dispune de o carcasa moderna si ergonomica, cu toc integrat si cu afisaj marit pentru vizualizarea rezultatelor. Precizia de masurare de baza este de 0, 3%, prin care poate masura: tensiuni de 1000V, 10 Amperi continuu (20 A pentru 30 secunde), rezistenta si continuitatea.

Multimetre digitale Fluke 80 seria V ofera rezolutia si precizia necesare pentru rezolvarea mai multor probleme ale circuitelor de comanda pentru motoare, automatele industriale etc.

Multimetrul digital Fluke 83V poate suporta impulsuri electrice mai mari de 8.000 V si este instrumentul ideal pentru a reduce orice risc legat de variatii de tensiune sau pene de curent.

Multimetrele digitale 87V au o functie unica pentru masurarea precisa a tensiunii si a frecventei pentru circuitele de comanda ale motoarelor cu viteza variabila si a altor echipamente generatoare de zgomot electric, iar cu termometrul incorporat nu va mai fi necesar un instrument separat. Iar cele 88V, pentru automobile, sunt ideale pentru diagnosticarea sistemului electric auto, masoara frecventa, se pot testa diode, temperatura, presiunea si vidul.

Seria de multimetre Fluke 110 are un design compact si ergonomic pentru utilizarea cu o singura mana. Instrumentele compacte iti ofera posibilitatea de operare cu o singura mana si dispun de un afisaj mare luminat, cu cifre usor de citit.

Multimetre Fluke 289 si Fluke 287 reprezinta cea mai noua generatie de multimetre digitale industriale, portabile, de mare performanta. Pe ecran pot fi afisate simultan date ale semnalului masurat, iar interfata PC face transferul datelor mult mai usor.

Autor, Sursa

Autor: Ronexprim
Sursa: Multimetre digitale

Cuvinte cheie

aparate de masura, camere termoviziune, multimetre digitale, fluke, ronexprim

Statistici

Data stire: 09 Jan 2017
Data adaugarii: 09 Jan 2017, ora 11:48
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1097 din total vizualizari: 1097
Cea mai variata gama de multimetre digitale Fluke este la Ronexprim
 
 


Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.