Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: O masina poate fi foarte greu sau foarte usor de intretinut, totul depinde de aptitudinile si inclinatia celui care detine si manevreaza masina. De asemenea, nu pentru orice chichita este obligatoriu sa treceti pe la service. Unele chestii sunt foarte simple si nu necesita parerea unui...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Ce trebuie sa stie orice sofer

Articol: Ce trebuie sa stie orice sofer

01 june 2014, articol adaugat la 01 june 2014, ora 16:23

O masina poate fi foarte greu sau foarte usor de intretinut, totul depinde de aptitudinile si inclinatia celui care detine si manevreaza masina. De asemenea, nu pentru orice chichita este obligatoriu sa treceti pe la service. Unele chestii sunt foarte simple si nu necesita parerea unui specialist in domeniul auto.
Ce trebuie sa stie oricine despre utilizara masinii
In primul rand alimentarea automobilulul cu carburant reprezinta lucrul esential pe care al trebui sa-l stapaneasca cu exactitate orice conducator auto. In ultimii au s-au deschis foarte multe benzinarii in care soferii isi alimenteaza singuri masinile. De aceea soferul sau cel care face alimentarea trebuie sa fie extrem de atent cu ce fel de carburant alimenteaza. Nu este deloc indicat sa va incurcati in momentul inc are alimentati. De exemplu sa puenti benzina in loc de motorina sau invers. Acest lucru va duce inevitabil la stricarea masinii dumneavoastra, iar reparatile nu vor fi tocmai ieftine. Imediat dupa ce ati alimentat autoturismul nu uitati sa puneti busonul rezervorului si sa inchideti usita de la rezervor.
Presiunea din pneuri este extrem de importanta pentru bunul mers al autoturismului. Este recomandat ca presiunea din pneuri sa se verifice odata pe saptamana. Trebuie precizat faptul ca atunci cand o roata este mai dezumflata decat cealalta, automat directia masinii va fi afectata si astfel masina va trage intr-o parte. Cauciucurile se pot umfla sau se poate verifica presiunea din ele in aproape orice benzinarie pe care o intalniti si este gratis. Atentie, nu este indicat sa supraumflati rotile, peste limita admisa de producator. In caz contrar ati putea avea probleme la controlul autoturismului.
Verificarea uleiului este la fel de important precum toate celelalte. Pentru a verifica nivelul uleiului nu este necesar sa mergeti la un service autorizat. Acest lucru il puteti face si dumneavoastra. Uleiul se va verifica in feul urmator: se opreste masina pe un plan perfect orizontal, se ridica capota, apoi se scoate joja de ulei ( din material plastic sau metal ), se sterge joja cu o carpa sau un servetel, se introduce inapoi, apoi se scoate iar. Doar asa ve-ti putea observa nivelul uleiului din baie precum si daca este curat sau nu. Exista un nivel minim si unul maxim. Nivelul uleiului nu trebuie sa depaseasca sub nici o forma aceste 2 nivele.
Utilizarea corecta a luminilor este absolut esentiala pentru orice sofer. Toti soferii trebuie sa stie sa utilizeze corect luminile ( faza de intalnire si faza de drum ). Faza de intalnire este faza scurta, iar faza de drum este faza lunga.

Autor, Sursa

Autor: Http://www.masini-de-inchiriat-cluj.com/
Sursa: Rent a car

Cuvinte cheie

masina, intretinut, automobil

Etichete

Statistici

Data articol: 01 Jun 2014
Data adaugarii: 01 Jun 2014, ora 16:23
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1030 din total vizualizari: 1030
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.