Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Ce femeie nu vrea sa fie admirata? Si cum importanta aspectului este foarte importanta, cu siguranta femeile au dressing-ul plin de o multime de haine pe care le cumpara si uita sa le poarte. Insa nu este neaparat o problema, dat fiind ca trendurile se schimba permanent, iar ceea ce se...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Cauti o rochie casual? Iata care sunt tendintele pentru 2018!

Articol: Cauti o rochie casual? Iata care sunt tendintele pentru 2018!

12 january 2018, articol adaugat la 12 january 2018, ora 10:58

Ce femeie nu vrea sa fie admirata? Si cum importanta aspectului este foarte importanta, cu siguranta femeile au dressing-ul plin de o multime de haine pe care le cumpara si uita sa le poarte. Insa nu este neaparat o problema, dat fiind ca trendurile se schimba permanent, iar ceea ce se purta acum cativa ani a redevenit o moda.

De la pantofi, la bijuterii si genti, la jeans sau rochii casual, de zi sau de seara, multe femei sunt preocupate sa aiba piese vestimentare care sa le puna in valoare personalitatea si, de ce nu, aspectul fizic.

Femeile cheltuie sume exorbitante pe haine, mai ales ca si psihologii spun ca sunt un antidepresiv natural. Desi e iarna, asta nu ar trebuie sa te impiedice sa ai un look de nota 10. Pentru a merge la birou sau la un eveniment de ultim moment, trebuie sa fii pregatita cu un set de rochii casual care sa atraga priviri. Iar daca vrei sa fii o aparitie sarmanta, acest articol iti este dedicat.

Iata ce rochii casual sunt la moda in 2018:

Din garderoba unei femei nu trebuie sa lipseasca patru rochii: prima, little black dress, una de culoare rosie, un model lung si o rochie de dama cu paiete. Practic, aceste patru modele de rochii sunt cele mai importante, mai ales ca daca sunt accesorizate corect pot fi purtate de mai multe ori, fara sa dea de banuit.

Daca nu ai suficient timp la dispozitie pentru a face un tur al magazinelor traditionale, ai la indemana varianta celor online, astfel incat sa cauti, comod, din fata calculatorului, acele modele de toamna - iarna care ti se potrivesc.

Din multitudinea de modele vei putea gasi cele care ti se potrivesc si te avantajeaza, oferta fiind foarte generoasa. Poti opta pentru rochii corespunzatoare sezonului actual, din diverse materiale, precum bumbac, lana, combinatii de bumbac cu elastan, bumbac si lycra sau poliester, vascoza si elastan, in culori diverse, combinatii de nuante, uni, cu imprimeuri, insertii si alte elemente decorative.

Rochia casual din catifea pune in valoare silueta, adaugand un plus de rafinament si eleganta, mai ales daca alegi sa o porti cu o pereche de pantofi stiletto.

Rochia preferata de Coco Chanel, Little Black Dress, reprezinta armonia perfecta intre trendul tineresc si modern si eleganta si rafinamentul de care trebuie sa debordeze o femeie.

Rochia cu paiete casual, cusute pe materiale pretioase, precum dantela si tafta, cu scopul de accentua linia corpului si a pune in valoare umerii.

Autor, Sursa

Autor: PrettyModa
Sursa: Rochii casual

Cuvinte cheie

rochii casual

Etichete

Statistici

Data articol: 12 Jan 2018
Data adaugarii: 12 Jan 2018, ora 10:58
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 590 din total vizualizari: 590
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.