Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Curatenia de la sfarsitul saptamanii este unul dintre cele mai grele momente pentru gospodinele romance. Reprezinta un efort incomensurabil de a scapa de petele de pe diverse suprafete, frecand pan ala oboseala sau de pe cele de pe haine, care nu vor sa iasa fara efort. Insa acum poti...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16445)

Casa si haine curate rapid cu detergenti italieni

Articol: Casa si haine curate rapid cu detergenti italieni

06 april 2016, articol adaugat la 06 april 2016, ora 09:58

Curatenia de la sfarsitul saptamanii este unul dintre cele mai grele momente pentru gospodinele romance. Reprezinta un efort incomensurabil de a scapa de petele de pe diverse suprafete, frecand pan ala oboseala sau de pe cele de pe haine, care nu vor sa iasa fara efort.

Insa acum poti uita de toate aceste probleme pentru ca la Italian Shops iti aducem cea mai variata si eficienta gama de detergenti italieni, pentru ca tu sa nu mai freci podele si sa nu iti mai faci griji in privinta petelor de pe haine. In plus, poti pastra si prospetimea hainelor mai mult timp datorita celor mai bune retete de detergenti italieni, apreciate in intreaga lume.

Detergentii Dash, cei mai buni in eliminarea petelor si pastrarea prospetimii mai mult timp. Pentru hainele din lana, la Italian Shops avem un detergent ideal - detergentul italian lichid Dash, cu o formula ce le va spala delicat, fara sa deterioreze tesatura. Gama de detergenti italieni Dash te surprinde cu o varietate de sortimente, precum detergenti pudra, lichid sau capsule, pentru ca hainele tale sa fie mai curate, cu un parfum placut mai mult timp. Iar petele dispar ca prin minune si culorile devin tot mai puternice.

Rufele colorate au nevoie de un tratament aparte. Pentru ca detergentul pudra poate lasa urme pe tesaturi, tot Dash rezolva aceasta problema cu capsule inteligente, care curata eficient, dar delicat, pentru rufe parfumate si mai fine la atingere.

Detergentul italian Dixan este un alt produs foarte cautat mai ales ca este unul dintre cei mai buni detergenti in eliminarea petelor, dar care au grija de orice tip de tesatura si pastreaza culorile un timp indelungat. La Italian Shops este disponibil in trei variante - praf, lichid, pulbere sau capsule. Astfel, tu il poti alege pe care il doresti, iar avantajul va sta in buzunarul tau.

Cand vrei un parfum inmiresmat, de lunga durata si tesaturi fine, alege balsamurile de rufe de la Vernel si Fabuloso. De la mirosuri de orhidee salbatica, la vanilie, levantica sau aromaterapie, hainele tale vor avea parte de un tratament suav, iar intregul tau dulap de haine va mirosi a cea mai fina parfumerie, fara sa platesti o avere.

Si daca tot vorbim de balsamurile de rufe, sa nu uitam de celebra marca Lenor, de origine 100% italiana, cel mai indragit produs din intreaga lume. La Italian Shops iti oferim acest detergent italian de renume sub o forma concentrata, ideala pentru 48 de spalari, care iti vor face hainele sa se bucure de prospetime luxurianta un timp indelungat - Lenor Superconcentrat Parfumelle Magnifique, cu mimoza si vanilie.

Si pentru ca spalarea de mai multe ori a unei haine poate duce la scamosarea sa, avem si reteta perfecta impotriva acestei probleme in detergentul italian Dash Actilift Salva Colore. Acesta are o compozitie lichida, concentrata, iar formula sa unica improspateaza culorile hainelor, dar asigura si indepartarea rapida si eficienta a oricarui tip de pete, fie ele si mai vechi.

Pentru curatenia rapida a casei, iti propunem cateva produse din gama noastra de detergenti italieni care te vor ajuta eficient.

Scapa de petele de grasime rapid cu ajutorul detergentului de vase SOLE OdorStop. Cu acesta, vasele vor sclipi de curatenie, absoarbe mirosurile neplacute, dar este foarte gentil cu mainile tale.

Pentru podele, avem un detergent italian complex, cu parfum irezistibil - AJAX GIARDINO IN FIORE DETERGENTE MULTI SUPERFICIE - FRAGRANZA FIORI DI CAMPO. Parfumat cu flori de camp, poate fi folosit pentru curatarea de mari suprafete, fara dare, dar scoate orice pata incapatanata.

Pentru geamuri stralucitoare, de care sa se mire si soarele, iti oferim Cif Vetri e Superfici Brillanti. Acesta este varianta perfecta atat pentru geamuri, cat si pentru oglinzi, avand capacitatea de a indeparta chiar si cele mai incapatanate pete, fara a freca.

Mai multe produse din gama de detergenti italieni te asteapta pe site. La Italian Shops vei gasi cele mai bune preturi de pe piata la cei mai cunoscuti detergenti italieni. Spor la cumparaturi.

Autor, Sursa

Autor: Italian Shops
Sursa: Detergenti italieni

Cuvinte cheie

detergenti italieni, detergenti italia, produse italiene, produse din italia, italian shops

Statistici

Data articol: 06 Apr 2016
Data adaugarii: 06 Apr 2016, ora 09:58
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 651 din total vizualizari: 651
 

 

Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.