Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Planta de cannabis apartine familiei Cannabaceae, fiind caracterizata printr-o mare diversitate genetica. Dintre speciile acestui gen, trei pot fi usor de recunoscut, avand caracteristici particulare: Cannabis Indica, Cannabis Sativa si Ruderalis. Aceste plante sunt indigene Asiei...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Care sunt cele mai importante tipuri de seminte de cannabis

Articol: Care sunt cele mai importante tipuri de seminte de cannabis

29 may 2018, articol adaugat la 29 may 2018, ora 13:45

Planta de cannabis apartine familiei Cannabaceae, fiind caracterizata printr-o mare diversitate genetica. Dintre speciile acestui gen, trei pot fi usor de recunoscut, avand caracteristici particulare: Cannabis Indica, Cannabis Sativa si Ruderalis. Aceste plante sunt indigene Asiei centrale si subcontinentului Indian, insa pot fi intalnite in toata lumea.

Toate aceste soiuri au proprietati unice, de la forma si inaltimea plantei, pana la miros. La fel de diversa este si varietatea canabinoizilor regasiti in plante, precum si concentratia acestora, impreuna cu efectele pe care le au asupra organismului. Astfel, atat formele intalnite in natura, cat si cele cultivate de catre specialistii in botanica produc diverse tipuri de seminte de cannabis.

Multi nu stiu ca planta de cannabis este diferentiata sexual. De aceea, florile sale sunt imperfecte, aceasta insemnand ca exista atat plante "mascul" cat si plante "femela", iar uneori, in anumite circumstante, plante hermafrodite, ce contin atat stamine masculine cat si pistilul feminin. Iata cateva detalii despre cele mai cunoscute tipuri de seminte, pentru cei pasionati de genetica plantelor, dar si pentru amatori deopotriva.

Seminte de cannabis standard - Este un soi foarte popular printre colectionari, fiind si cele mai comune, de unde pretul mai mic al acestora. Acest tip de seminte de cannabis are nevoie de un ciclu specific de lumina - intuneric pentru a putea inflori, avand nevoie de ingrijire speciala. Expertii in botanica au concluzionat ca, dintre semintele de cannabis standard, procentajul de plante de sexe diferite este de 50-50. Cu toate acestea, nu se poate sti care este sexul plantei inainte de a inflori, insa, in conditii ideale de cultivare, s-a observat o crestere a procentajului de plante de sex feminin.


Semintele de cannabis feminizate - Acestea sunt obtinute artificial, prin incrucisarea a doua plante de sex feminin. Acest fapt este posibil doar atunci cand atat ovulele cat si polenul au un profil genetic dominant feminin. Fiind foarte potente, semintele de cannabis feminizate sunt la mare cautare printre botanisti si colectionari.

Seminte de cannabis autoflowering - Acest soi are la baza genele plantei Cannabis Ruderalis. Descoperite prima oara in sudul Siberiei, aceasta planta produce seminte de cannabis autoflowering cu un profil genetic foarte interesant. Cannabis Ruderalis este o planta ce s-a dezvoltat in conditii extreme, de aceea in prezent nu mai are nevoie de ciclul lumina - intuneric pentru a inflori. Chiar si numele Ruderalis provine de la faptul ca aceasta specie este prima care apare intr-o zona depopulata de alte plante, fiind foarte rezistenta la conditiile extreme.

Fiind clasificata pentru prima oara in Rusia, in 1942, acest soi are o inaltime scazuta, cu ramificatii bogate. Mai nou, incrucisarile acestei specii cu soiurile de Sativa sau de Indica i-au conferit o potenta ridicata si un continut mai mare de canabinoizi. Planta hibrida care a rezultat din urma acestei incrucisari poate avea o concentratie scazuta de THC si una crescuta de CBD (canabidiol). In concluzie, semintele autoflowering pot fi folosite pentru obtinerea uleiului de cannabis, cunoscut pentru efectele sale benefice asupra sanatatii.


Semintele de cannabis pot diferi ca marime, putand lua aspecte diferite, de la o samanta de tomata pana la o boaba mica de mazare. Cu toate acestea, aspectul lor nu difera de la o specie la alta, de aceea este bine sa-ti completezi colectia de seminte avand o sursa de incredere.

Semintele de cannabis - Legale in Romania?

In Romania se pot comercializa seminte de cannabis, doar sub forma de suvenir pentru pasionatii de botanica sau pentru colectionari, deoarece fumatul si cultivatul cannabisului sunt activitati interzise de lege pe teritoriul tarii noastre, si se pedepsesc conform articolului 143/2000.

Autor, Sursa

Autor: nespecificat
Sursa: Seminte cannabis

Cuvinte cheie

seminte cannabis

Etichete

Statistici

Data articol: 29 May 2018
Data adaugarii: 29 May 2018, ora 13:45
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 825 din total vizualizari: 825
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.