Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Vara este deja aici, asadar, daca nu te-ai apucat de treaba pana acum, este timpul sa faci miscare pentru a avea un corp de invidiat pana vei merge pe plaja sau la piscina! Cu o multitudine de sali de fitness la dispozitie, acest obiectiv pare usor de realizat . Insa, de multe ori,...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Care sunt cele mai eficiente aparate de fitness pentru acasa?

Articol: Care sunt cele mai eficiente aparate de fitness pentru acasa?

29 june 2017, articol adaugat la 29 june 2017, ora 17:03

Vara este deja aici, asadar, daca nu te-ai apucat de treaba pana acum, este timpul sa faci miscare pentru a avea un corp de invidiat pana vei merge pe plaja sau la piscina!

Cu o multitudine de sali de fitness la dispozitie, acest obiectiv pare usor de realizat . Insa, de multe ori, salile sunt aglomerate, iar ca sa ajungi la ele trebuie sa pierzi timp in trafic, lucru care in loc sa te relaxeze, te enerveaza la culme. De asemenea, multi antrenori de la sala iti propun tot felul de exercitii epuizante si nu tin cont de nivelul tau de pregatire fizica. Astfel, ajungi acasa extenuat dupa o zi obositoare si pe viitor nu te mai duci cu aceeasi placere la antrenamente, asta in cazul in care nu ai renuntat deja complet la gandul de a mai calca intr-o sala de fitness.

In mod cert, antrenamentele pe care le faci ar trebui sa fie epuizante, deoarece inseamna ca lucrezi eficient musculatura, insa ar trebui sa evoluezi in ritmul impus de tine, nu de catre antrenorii de la sala sau de catre alte persoane care nu iti cunosc limitele fizice.

Nu te descuraja! Cu suficienta determinare, cu o dieta echilibrata si cu ajutorul antrenamentelor pe care le poti gasi gratuit pe internet, nu ai nevoie de vreun antrenor personal care sa te ajute sa slabesti sau sa ajungi intr-o forma de zile mari! Ai nevoie doar de aparate de fitness pentru acasa, care sa iti lucreze eficient musculatura si care sa iti aduca rezultatele dorite.

Pentru a veni in ajutorul tau, am selectat cele mai eficiente aparate de fitness pentru acasa:

1. Banda de alergat

In ziua de astazi, tindem sa avem un stil de viata foarte sedentar, lucru care ne va afecta sanatatea pe termen lung. Miscarea este vitala pentru o viata sanatoasa si pentru o silueta de invidiat! De aceea, alergarea este, fara indoiala, cel mai bun tip de antrenament cardio care iti lucreaza intregul corp, iti imbunatateste functiile sistemului cardiovascular si care te ajuta sa slabesti.

Deoarece conditiile meteo nu sunt intotdeauna prielnice pentru jogging sau pentru plimbare in aer liber, atunci banda de alergat reprezinta solutia perfecta pentru tine.

Cu un astfel de aparat de fitness pentru acasa, vei putea realiza antrenamente eficiente in confortul caminului tau, in ritmul dictat de corpul tau, departe de privirile iscoditoare ale persoanelor de la sala de fitness.

2. Bicicleta de fitness

Daca joggingul nu este activitatea ta preferata, dar iti doresti sa faci miscare, atunci bicicleta de fitness este alegerea potrivita pentru tine! Din multitudinea de aparate de fitness pentru acasa, bicicleta reprezinta solutia perfecta pentru a realiza antrenamente cardio si pentru a obtine silueta dorita fara sa alergi.

Popularitatea acestui aparat de fitness se datoreaza eficientei sale in antrenarea musculaturii intregului corp si impactului scazut pe care il are asupra incheieturilor si oaselor. Poti alege dintr-o varietate larga de modele, in functie de caracteristicile pe care ti le doresti.

3. Aparat de vaslit

Contrar parerii celor care cred ca acest aparat de fitness iti antreneaza doar muschii din partea superioara a corpului, aparatul de vaslit nu numai ca te ajuta sa iti antrenezi musculatura intregului corp, dar iti si imbunatateste conditia fizica in multe moduri interesante. De asemenea, iti mareste masa musculara, iti imbunatateste functiile aparatului cardiovascular si iti creste gradul de rezistenta la efort.

Exercitiile realizate la acest aparat de fitness pentru acasa reprezinta o modalitate foarte buna de a arde mai multe calorii. Daca obiectivul tau principal este pierderea in greutate si tonifierea musculaturii, atunci aparatul de vaslit este ideal pentru tine.

Acestea sunt principalele aparate de fitness destinate celor care isi doresc sa se antreneze in propriul camin. Pe site-ul Sport-Mag.ro gasesti o gama si mai variata de aparate de fitness pentru acasa, potrivite atat pentru sportivii de performanta, cat si pentru persoanele care pasesc pentru prima data pe drumul catre un stil de viata mai sanatos.

Asadar, nu mai sta pe ganduri si profita acum de ofertele disponibile pe site! Fa miscare in mod regulat ca sa fii mereu intr-o forma fizica de invidiat!

Autor, Sursa

Autor: Sport-Mag
Sursa: Aparate de fitness pentru acasa

Cuvinte cheie

aparate fitness, articole sportive, banda de alergat, bicicleta fitness, aparat de vaslit

Statistici

Data articol: 29 Jun 2017
Data adaugarii: 29 Jun 2017, ora 17:03
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1039 din total vizualizari: 1039
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.