Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: De cele mai multe ori, nici nu ne dam seama cand trece timpul si ne trezim cu mai putin de o luna inainte de venirea verii ca ne dorim in cel mai scurt timp o silueta de invidiat, cu un abdomen bine definit, cu care sa ne putem mandri pe plaja sau la piscina. Pentru a avea parte de...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16438)

Care sunt cele mai eficiente aparate de fitness pentru abdomen?

Articol: Care sunt cele mai eficiente aparate de fitness pentru abdomen?

23 may 2017, articol adaugat la 23 may 2017, ora 11:16

De cele mai multe ori, nici nu ne dam seama cand trece timpul si ne trezim cu mai putin de o luna inainte de venirea verii ca ne dorim in cel mai scurt timp o silueta de invidiat, cu un abdomen bine definit, cu care sa ne putem mandri pe plaja sau la piscina.

Pentru a avea parte de rezultate uimitoare si rapide, nu este suficient sa realizezi abdomene sau alte tipuri de exercitii pe saltea. Intr-adevar, acestea lucreaza muschii abdominali, insa nu la intensitatea de care ai avea nevoie pentru a obtine rezultate vizibile intr-un timp foarte scurt.

De aceea, ai nevoie de antrenamente eficiente realizate la aparate de fitness care se axeaza pe zona abdomenului. Bineinteles, trebuie sa asociezi antrenamentele riguroase cu o dieta sanatoasa si echilibrata, care sa iti accelereze metabolismul si care sa iti asigure necesarul de nutrienti pentru a avea energie. Partea interesanta este faptul ca aparatele de fitness pentru abdomen se concentreaza pe aceasta zona, dar iti antreneaza si alte grupe de muschi, obtinand astfel cele mai bune rezultate.

Pentru a veni in ajutorul tuturor celor care isi doresc o silueta armonioasa pe ultima suta de metri, am realizat un top al celor mai eficiente aparate de fitness pentru abdomen:

1. Banca de abdomene
Banca de abdomene se incadreaza in categoria de aparate de fitness pentru abdomen care poate antrena si alte grupe de muschi, cum ar fi muschii spatelui sau ai picioarelor. Este indicat sa optezi pentru o banca reglabila, cu suport pentru brate cu o inaltime ajustabila, care sa iti ofere un antrenament eficient, dar totodata confortabil, care sa nu te solicite mai mult decat este nevoie. Datorita faptului ca este reglabila, iti poti seta gradul de dificultate al realizarii exercitiilor, in functie de nivelul de pregatire fizica pe care il ai.

2. Aparatul de vaslit
Aparatul de vaslit este unul dintre acele aparate de fitness pentru abdomen care te ajuta sa iti tonifiezi zona abdomenului intr-un timp scurt si care iti ofera totodata si un antrenament eficient pentru restul corpului.

Pe langa faptul ca acest aparat iti va stimula metabolismul sa arda mai repede grasimile, vei avea un tonus excelent si vei vedea cum, de la antrenament la antrenament, creste procentul de masa musculara si scade cel de grasime. Astfel, daca vei executa exercitiile cu constiinciozitate si daca nu vei sari peste vreo repetare, vei putea vedea cum rezultatele nu intarzie sa apara.

3. Aparatele de fitness pentru antrenamente cardio
Banda de alergat, bicicleta eliptica si bicicleta de fitness fac parte din categoria de aparate de fitness pentru abdomen care sunt destinate mai ales antrenamentelor cardio. Cu ajutorul acestora, nu numai ca vei reusi sa pierzi excesul de grasime corporala si sa iti imbunatatesti rezistenta la efort, dar vei vedea cum procentul de masa musculara creste intr-un timp record.

Banda de alergat este cea care te ajuta sa arzi cele mai multe calorii in decursul unei ore, intre 500 si 1.100 de calorii, in functie de greutatea ta si de inclinarea benzii. Cu cat cresti inclinarea si viteza pe durata exercitiilor, cu atat vei slabi mai repede. Nu uita sa te hidratezi corespunzator in timpul antrenamentelor! Consumul de apa iti reda energia si te ajuta sa elimini mai repede toxinele si grasimea din organism.

Bicicleta eliptica si bicicleta de fitness sunt si ele doua excelente aparate de fitness pentru abdomen, desi multa lume considera ca antreneaza doar musculatura picioarelor. Folosind bicicleta de fitness sau bicicleta eliptica poti arde intre 400 si 1.000 de calorii, in functie de viteza cu care efectuezi exercitiile si de gradul de rezistenta al pedalelor.

Dupa un anumit timp, corpul se obisnuieste cu miscarile regulate pe care le realizezi, de aceea, este indicat sa variezi durata, intensitatea si tipul exercitiilor realizate. Pentru a obtine cele mai bune rezultate intr-un timp scurt, incearca sa combini toate cele 3 tipuri de aparate de fitness pentru abdomen. Daca vei fi o persoana consecventa, care realizeaza minim 3 antrenamente pe saptamana si care adopta o dieta sanatoasa, vei vedea cum rezultatele se vad inca din cea de-a doua saptamana. Totul depinde doar de tine!

Autor, Sursa

Autor: Sport-Mag
Sursa: Aparate de fitness pentru abdomen

Categorii

Cuvinte cheie

aparate fitness abdomen, sportmag, articole sportive

Statistici

Data articol: 23 May 2017
Data adaugarii: 23 May 2017, ora 11:16
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 768 din total vizualizari: 768
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.