Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Cei mai multi posesori de smartphone il utilizeaza pentru a naviga pe retelele de socializare, a efectua sau primi apeluri telefonice, a asculta muzica sau pentru jocuri. Cu toate acestea, exista moduri mult mai practice in care poate fi folosit un telefon inteligent, iar printre acestea...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Care este marele avantaj al unor sisteme de alarma moderne

Articol: Care este marele avantaj al unor sisteme de alarma moderne

20 july 2018, articol adaugat la 20 july 2018, ora 12:32

Cei mai multi posesori de smartphone il utilizeaza pentru a naviga pe retelele de socializare, a efectua sau primi apeluri telefonice, a asculta muzica sau pentru jocuri. Cu toate acestea, exista moduri mult mai practice in care poate fi folosit un telefon inteligent, iar printre acestea se numara si controlul de la distanta al unor sisteme de alarma.

Evolutia galopanta a tehnologiei a facut ca, in prezent, sistemele de alarma sa fie dotate cu functii extrem de avansate si sa fie capabile sa comunice la distanta cu proprietarul locuintei sau al cladirii de birouri unde sunt instalate, dar si cu autoritatile.

De asemenea, sistemele de alarma moderne sunt mult mai intuitiv de utilizat si mai usor de montat, prin urmare nu mai este necesar sa apelezi la un electrician sau la un specialist in domeniu. Chiar daca este pentru prima data cand achizitionezi un astfel de produs, il vei putea instala singur, iar acesta va functiona imediat la cele mai inalte standarde de calitate.

Cu toate acestea, de departe cel mai mare beneficiu al sistemelor de alarma moderne il reprezinta faptul ca pot fi controlate cu usurinta de la distanta, prin intermediul smartphone-ului. Poti accesa setarile alarmei, o poti arma sau dezarma daca este nevoie, iar in cazul unei probleme de functionare vei fi notificat imediat.

Nu in ultimul rand, in cazul in care un talhar incearca sa intre prin efractie in locuinta sau sediul business-ului tau, sistemul de alarma te va apela si, in acelasi timp, va chema si autoritatile sau firma de paza.

Pana in momentul in care sunt pusi in fata faptului de a-si cumpara un sistem de alarma, oamenii nu se intreaba niciodata cum afla ca in casa lor s-a produs un incident. Raspunsul este simplu: cu ajutorul smartphone-ului. Toate aceste lucruri sunt posibile datorita unei tehnologii existente de ceva timp, insa care abia in zilele noastre a putut fi implementata corect, pentru o folosire desavarsita. Este vorba despre dotarea sistemelor de alarma cu cartele GSM. Smartphone-ul se conecteaza la centrala sistemului de alarma, care va trimite notificari ori de cate ori senzorii au fost declansati.

Monitorizarea sistemelor de alarma cu ajutorul smartphone-ului este extrem de utila in situatia in care locuinta ramane goala o perioada mai indelungata, spre exemplu in concediul din timpul verii. Totodata, unele sisteme de alarma sunt dotate si cu microfon si difuzor, permitand comunicarea dintre proprietar, prin intermediul smartphone-ului, si cei aflati in respectivul perimetru.

Aceste mari beneficii fac din sistemele de alarma unele dintre cele mai eficiente tehnologii pentru siguranta si protectia personala, alaturi de camerele de supraveghere. De altfel, utilizarea sistemelor de alarma si a camerelor de supraveghere in paralel este recomandata, pentru o eficienta sporita.

Magazinul online Seku.ro iti ofera o gama larga de sisteme de alarma, sisteme de supraveghere, dispozitive de control acces si pontaj, detectie incendiu, interfoane, automatizari, sisteme de apel, Home Use si IT&C, de la branduri recunoscute la nivel international, dar si numeroase avantaje in ceea ce priveste transportul, livrarea, garantia si returul produselor.

Autor, Sursa

Autor: Seku
Sursa: Sisteme de alarma

Cuvinte cheie

sisteme de alarma

Etichete

Statistici

Data articol: 20 Jul 2018
Data adaugarii: 20 Jul 2018, ora 12:32
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 563 din total vizualizari: 563
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.