Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Un candy bar va va impresiona invitatii, va constitui un colt atractiv in cadrul localului si va satisface nevoia de dulciuri pentru cel mai pretentios invitat, deoarece contine o varietate mare de prajiturele precum: macaroons, briose, mini-eclere, mini-tarte cu fructe, biscuiti fragezi...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16434)

Candy bar tematic evenimente Constanta

Articol: Candy bar tematic evenimente Constanta

30 january 2017, articol adaugat la 30 january 2017, ora 17:23

Un candy bar va va impresiona invitatii, va constitui un colt atractiv in cadrul localului si va satisface nevoia de dulciuri pentru cel mai pretentios invitat, deoarece contine o varietate mare de prajiturele precum: macaroons, briose, mini-eclere, mini-tarte cu fructe, biscuiti fragezi cu unt, cake pops, prajituri cu nuci sau ciocolata, mousse de ciocolata, cupe cu tiramisu, jeleuri, acadele si marshmallows si alte delicii. Bijoux Events Constanta va poate realiza un candy bar personalizat, intr-un decor unic si cu prajiturile dumneavoastra preferate
Fie ca il numim candy bar sau bufet de dulciuri Constanta vorbim despre cea mai dorita parte a unui eveniment de pofticiosii declarati, dar si de cei care nu o recunosc. Preluat din traditia americana in toata splendoarea lui, "the sweet corner" este cel care sparge gheata la nunti, botezuri, majorate, mese festive, aniversari si petreceri de orice fel in Constanta.
Cand organizati un eveniment mare precum o nunta sau un botez in Constanta, o aniversare sau o petrecere pentru copii, chiar un banchet sau o petrecere corporate in Constanta trebuie sa luatin calcul si dulciurile pentru invitati! Dulciurile sunt o parte la fel de importanta ca si mancarea sau bautura la evenimente in Constanta! O modalitate de a pune la dispozitie dulciurile pentru invitati este un candy bar de dulciuri si fructe tematic in Constanta.
Realizam minitarte, prajiturile, minibriose personalizate etc pentru nunti, botezuri, petreceri copii Constanta! Un candy bar poate contine contine minibriose, minitarte sau prajiturele decorate in culorile evenimentului dumneavoastra. Minitarte, minibriose, briose si cake-pops,, rama foto si multe alte decoratiuni tematice vor decora coltul de dulciuri la evenimentu dumneavoastra.Va oferim deasemena Bar de fructe si fantana de ciocolata pentru un colt dulce la eveniment.
Se poate realiza candy bar si bar de fructe in Constanta pentru nunta, botez, petreceri copii, aniversari, evenimente corporate, banchete, lansari de produse, si alte evenimente cu caracter public. Realizare candy bar si tort personalizat se realizeaza in Constanta, Mamaia, Mangalia, Cernavoda, Medgidia, Tulcea, Valu lui Traian, Techirghiol, Navodari, Eforie Sud, Eforie Nord, Ovidiu, Murfatlar si celelalte localitati din judetul Constanta si Tulcea. Pentru un candy bar tematic in Constanta va invitam sa ne contactati la 0762838354.


Autor, Sursa

Autor: Bijoux Events
Sursa: nespecificata

Cuvinte cheie

candy bar constanta

Statistici

Data articol: 30 Jan 2017
Data adaugarii: 30 Jan 2017, ora 17:23
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 791 din total vizualizari: 791
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.