Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Luna martie, luna martisorului, este luna in care este sarbatorita femeia si tot ceea ce semnifica ea - iubire si frumusete. Sarbatorile de 1 Martie si 8 Martie reprezinta pentru comercianti momente mult asteptate pentru a lansa pe piata produse si servicii care se adreseaza...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16443)

Cadouri promotionale de Martisor

Articol: Cadouri promotionale de Martisor

05 march 2013, articol adaugat la 05 march 2013, ora 14:34

Luna martie, luna martisorului, este luna in care este sarbatorita femeia si tot ceea ce semnifica ea - iubire si frumusete. Sarbatorile de 1 Martie si 8 Martie reprezinta pentru comercianti momente mult asteptate pentru a lansa pe piata produse si servicii care se adreseaza doamnelor si domnisoarelor. Campanii ample de publicitate sunt derulate in aceasta luna pentru promovarea produselor si serviciilor care se adreseaza femeilor. Cadourile promotionale oferite la cumpararea unui produs sau a unui serviciu sunt strategia de marketing potrivita pentru a inregistrara o crestere semnificativa a vanzarilor. Doamnele si domnisoarele se vor bucura sa primeasca cadouri promotionale care contin cosmetice sau produse de uz personal.

Oferta de produse promotionale a firmei SC Keops Star SRL contine produse intreresante, cu un design atractiv si de calitate superioara. Multe dintre produsele promotionale prezente in cataloagele Cool, ColourFul Season, Hidea si Yes pot fi oferite sub forma de cadouri promotionale doamnelor si domnisoarelor de 1 Martie si de 8 Martie. Seturile spa, seturile de manichiura, seturile de baie, periile de par, oglinzile cosmetice si gentile cosmetice sunt cadouri promotionale potrivite pentru astfel de ocazii.

Majoritatea firmeler ofera in luna martie angajatelor, partenerelor de afaceri si clientelor cadouri promotionale de 1 Martie sau de 8 Martie; un astfel de gest nu va trece neobservat si le va face pe doamne si pe domnisoare sa se simta apreciate si respectate. Cadourile promotionale in al caror design se ragaseste rosul si albul sau produsele promotionale cu elemente decorative specifice primaverii pot inlocui cu succes traditionalul martisor.
Cadourile promotionale oferite in luna martie pot fi din categoriile casa, moda, voiaj si eco sau se poate opta pentru produse promotionale de tipul celor folosite in acivitatea zilnica de birou - instrumente de scris si agende. Calitatea produselor promotionale alese penru a fi oferite in cadrul campaniilor de publiciate si modalitatea originala de a promova imaginea firmei sunt marci ale profesionalismului celor care deruleaza activitatile de publicitate.

SC Keops Star SRL pune la dispozitia clientilor o gama larga de produse promotionale, produse competitive din punct de vedere al pretului si al calitatii. Oferta de produse promotionale a fimei SC Keops Star SRL poate fi consultata pe site-ul firmei www.promotional-zone.ro.

Autor, Sursa

Autor: SC KEOPS STAR SRL
Sursa: Produse Promotionale

Cuvinte cheie

cadouri promotionale de martisor, cadouri promotionale de primivara, produse promotionale de martisor, articole promotionale de martisor, materiale promotionale de primavara

Statistici

Data articol: 05 Mar 2013
Data adaugarii: 05 Mar 2013, ora 14:34
Ultima actualizare: 05 Mar 2013, ora 14:36
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1238 din total vizualizari: 1238

Poze Articol

Cadouri promotionale de MartisorCadouri promotionale de Martisor
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.