Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: In ultimii ani, pedalatul a capatat noi forme, devenind un adevarat trend printre femeile care utilizeaza bicicletele de dama ca un accesoriu cu care sa isi faca o aparitie spectaculoasa pe strazile urbane. Prin urmare, designerii au profitat de aceasta oportunitate si au exploatat la...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Bicicletele de dama: un trend sau o necesitate?

Articol: Bicicletele de dama: un trend sau o necesitate?

21 july 2017, articol adaugat la 21 july 2017, ora 16:01

In ultimii ani, pedalatul a capatat noi forme, devenind un adevarat trend printre femeile care utilizeaza bicicletele de dama ca un accesoriu cu care sa isi faca o aparitie spectaculoasa pe strazile urbane. Prin urmare, designerii au profitat de aceasta oportunitate si au exploatat la maxim moda inspirata din echipamentele clasice specifice ciclismului.

De cateva sezoane bune, echipamentul folosit de ciclisti a fost stilizat de industria de moda, fiind prezent pe cele mai mari podiumuri ale lumii. Si poate ca nici nu mai trebuie sa detii biciclete de dama ca sa realizezi ca acest trend este unul practic, care poate avantaja pe oricine si care arata incredibil de bine pe strazile oraselor de azi. Cand modelul Addness Deyn a aparut in anul 2008 imbracata in pantaloni scurti specifici ciclistilor a reusit sa starneasca atentia industriei de moda. Iata ca, la cativa ani de la aparitia ei, marile case de moda aduc in atentia publicului ciclismul la nivel inalt, reinventat, mai cool ca oricand.

Dar nu numai echipamentul trebuie sa arate impecabil pentru o femeie care se respecta, ci si bicicleta ei de dama. Daca ar fi sa alegem din multimea de modele existente in momentul de fata pe piata, doua dintre ele se fac remarcate: Merida Juliet (care include mai multe tipuri de biciclete de dama) si Cannondale Tango. Fiecare dintre aceste branduri prezinta modele potrivite pentru diferite activitati, mai ales pentru doamnele si domnisoarele care iubesc aventurile pe munte si participa la diferite concursuri de ciclism.

Merida Juliet se remarca printr-o colectie de biciclete de dama potrivite pentru sporturi extreme sau plimbari relaxante in parcuri sau pe pistele de biciclete. Juliet MTB (pentru ture sau competitii off-road), Juliet SPEEDER (pentru trasee de touring sportive sau pentru deplasari urbane rapide) si Juliet RIDE (pentru trasee pe asfalt) sunt cele trei modele care se afla in topul preferintelor doamnelor care stiu sa se remarce in orice situatie.

Merida Juliet Mountainbike este o bicicleta de dama pe care trebuie sa o ai daca vrei sa demonstrezi ca iti place aventura si traiesti fiecare clipa la maxim. Designul sau atragator, agilitatea, posibilitatea de a fi manevrata usor, greutatea mica, confortul si aderenta sporite sunt cateva dintre motivele pentru care aceasta bicicleta de dama intrece orice asteptari.

Juliet Speeder este una dintre acele biciclete de dama multivalente. Aceasta se remarca printr-un confort sporit, fiind perfecta pentru orasele aglomerate.

Ultima bicicleta de dama din gama Merida Juliet, si anume Ride, poate fi folosita pentru competitii pe drumuri mai dificile si pentru ciclistele rutiere, mai ales ca designul favorizeaza pedalatul in conditii confortabile, indiferent de vreme.

Asa cum am mentionat anterior, al doilea cel mai vanat tip de biciclete de dama este Cannondale Tango. Alaturi de aceasta, vei putea intra in lumea aventuroasa a ciclismului montan, mai ales ca aceasta ofera confortul sporit in orice situatie dificila.

Toate aceste biciclete de dama sunt disponibile in magazinul Veloteca, unul dintre cei mai indragiti promotori ai ciclismului din Romania.

Autor, Sursa

Autor: Veloteca
Sursa: Biciclete dama

Categorii

Cuvinte cheie

biciclete, biciclete dama, veloteca, magazin de biciclete

Statistici

Data articol: 21 Jul 2017
Data adaugarii: 21 Jul 2017, ora 16:01
Ultima actualizare: 21 Jul 2017, ora 16:01
Vizualizari in ultimele 30 zile: 710 din total vizualizari: 710
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.