Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Studio 20 este unul dintre putinele studiouri de videochat din Romania care respecta legislatia si care isi desfasoara activitatea la cele mai inalte standarde internationale. Ne mandrim cu cele mai importante premii din acest domeniu, castigate la festivalurile de profil de la Las...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Angajari videochat Bucuresti, la standarde internationale

Articol: Angajari videochat Bucuresti, la standarde internationale

15 september 2016, articol adaugat la 15 september 2016, ora 10:14

Studio 20 este unul dintre putinele studiouri de videochat din Romania care respecta legislatia si care isi desfasoara activitatea la cele mai inalte standarde internationale. Ne mandrim cu cele mai importante premii din acest domeniu, castigate la festivalurile de profil de la Las Vegas, Praga, Barcelona, Mamaia sau Cartagena, in Columbia si ne dorim sa continuam seria succeselor, asa ca te asteptam in echipa noastra de modele de videochat. Desi videochatul este privit cu scepticism in Romania, din cauza mentalitatii invechite, Studio 20 isi doreste sa corecteze impresia gresita asupra domeniului prin realizarea de angajari in videochat ce respecta toate legile in vigoare.

Studio 20 ofera contract de artist-interpret si transparenta in actiuni, astfel incat fiecare model de videochat sa aiba o imagine corecta asupra acestei activitati. Actele vor fi semnate imediat dupa interviul de angajare in videochat si ele vor stipula drepturile si obligatiile fiecarei parti implicate. Modelul va primi un exemplar chiar in ziua semnarii, iar o data la doua saptamani, atunci cand se face plata, iti vom elibera un act aditional, in care vom specifica sumele de bani obtinute de la fiecare site de videochat, suma totala in valuta, cursul valutar al zilei, suma in lei, procentul care iti revine, taxele si impozitele care merg catre stat si, la final, suma neta pe care o vei incasa. Castigul va fi virat in contul tau bancar, de catre societatea comerciala cu care ai semnat contractul initial. Daca intalnesti studiouri care fac angajari in videochat si care vor sa te plateasca cu bani gheata, care iti emit diverse carduri (mai ales Payoneer si Paxum) si care vireaza sumele de bani din firme din afara tarii noastre, trebuie sa fii foarte atenta. Acestea nu sunt studiouri de videochat de incredere, deoarece ele evita astfel plata impozitelor catre bugetul de stat, iar tu risti sa fii acuzata de evaziune fiscala.

Dupa angajarea in videochat, Studio 20 iti va oferi training de specialitate, pentru ca tu sa inveti tot ceea ce trebuie sa faci pentru cresterea constanta a veniturilor.

De ce sa alegi Studio 20 in detrimentul altor studiouri de videochat din Bucuresti:

1. Activitate 100% legala. Studio 20 este un studio care face numai angajari in videochat legale. Te asiguram de transparenta si corectitudinea noastra, astfel incat sa avem o colaborare avantajoasa pe termen lung.

2. Castiguri foarte mari. Desi veniturile studioului sunt declarate si impozitate, conform legii, tie iti va reveni bilunar o suma considerabila in urma activitatii tale de pe site-urile de videochat. Inca din prima luna, vei reusi sa castigi in jur de 1.000 de dolari, apoi, pe masura ce vei prinde experienta si incredere in fortele tale, vei ajunge la castiguri medii lunare cuprinse intre 3.000 si 5.000 de dolari.

3. Contract individual de artist-interpret. Acest aspect te asigura de faptul ca aceasta activitate este reglementata de stat si ca ai drepturi, dar si obligatii.

4. Program flexibil. Spre deosebire de alte joburi, unde se castiga foarte bine, dar unde trebuie sa muncesti foarte multe ore zilnic si sa renunti la viata personala, la Studio 20 vei beneficia de un program de lucru flexibil, in ture de dimineata, dupa-amiaza sau noapte, care sa iti permita sa ai timp si pentru studii, familie, hobby-uri si distractii.

5. Bonusuri si premii. In mod constant, ne recompensam cele mai bune modele, dar si pe cele aflate la inceput de drum, care dau dovada de implicare, seriozitate si ambitie.

6. Training specializat. Echipa noastra de traineri este una dintre cele mai bune din lume deoarece modelele de videochat de la Studio 20 sunt recunoscute la nivel international si castiga pana la 10.000 de dolari lunar.

7. Videochat glamour. La Studio 20, facem si angajari in videochat glamour, in care nuditatea este interzisa. Aceasta este o forma de videochat non adult, care insa atrage veniturile din zona de videochat adult.

Singura conditie pentru ca tu sa lucrezi in acest domeniu este sa ai intre 18 ani si 40 de ani, aspect fizic placut, cunostinte de baza de limba engleza si dorinta de succes in plan financiar. Studio 20 a dovedit, inca din primul an de activitate, ca este cea mai buna alegere pentru orice model de videochat, care doreste o cariera cu multe reusite profesionale.

Autor, Sursa

Autor: Studio 20
Sursa: Angajari videochat Bucuresti

Video

 

Cuvinte cheie

videochat, angajari videochat, studio videochat, studio videochat bucurest, angajare videochat, videochat de acasa, videochat legal, videochat studio

Statistici

Data articol: 15 Sep 2016
Data adaugarii: 15 Sep 2016, ora 10:14
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 805 din total vizualizari: 805
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.