Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: La ora actuala, pe Internet exista tot mai multe oferte de angajari in videochat, ca urmare a dezvoltarii acestui domeniu si a interesului crescut in randul tinerelor care isi doresc mai mult de la viata. Cu toate acestea, nu toate ofertele de angajari in videochat existente pe piata...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Angajari in videochat 100% legale! Contract de colaborare si castiguri fabuloase

Articol: Angajari in videochat 100% legale! Contract de colaborare si castiguri fabuloase

24 july 2018, articol adaugat la 24 july 2018, ora 13:07

La ora actuala, pe Internet exista tot mai multe oferte de angajari in videochat, ca urmare a dezvoltarii acestui domeniu si a interesului crescut in randul tinerelor care isi doresc mai mult de la viata. Cu toate acestea, nu toate ofertele de angajari in videochat existente pe piata sunt 100% reale sau legale! De exemplu, exista studiouri de videochat care angajeaza minore cu acte false sau pe baza actelor altor persoane, studiouri care iti promit un comision generos sau conditii de lucru ireprosabile, dar care nu iti vor plati taxele la stat si nu te vor sprijini pentru a avea castigaturile la care visezi.

Cum poti evita toate aceste situatii? Alegand un studio cu traditie in angajari videochat, cu experienta si care si-a demonstrat de-a lungul timpului seriozitatea si profesionalismul. Acesta este cazul Studio20, care in cei peste 17 ani de existenta a reusit sa lanseze in industria pentru adulti numeroase modele de top si sa castige in repetate randuri titluri importante, cum ar fi Best Cam Studio sau Best Global Live Cam Studio.

Modele precum Sasha Red, Devious Angel sau Raquelle Diva au inregistrat castiguri de pana la 10.000 de dolari pe luna la Studio20! Cum e posibil acest lucru? Datorita conditiilor extrem de avantajoase pe care ti le punem la dispozitie, intr-un cadru relaxant si in conformitate cu legislatia in vigoare. Iata despre ce e vorba:

1. Contract ferm de artist-interpret
Toate ofertele de angajari in videochat propuse de Studio20 au la baza un contract ferm de artist-interpret pe care il vei semna in dublu exemplar direct cu producatorul nostru international. In felul acesta vei avea garantia conditiilor de lucru promise: tehnologie de ultima ora, camere tematice si decoruri exclusiviste, trafic online, training-uri gratuite, spatii de relaxare etc.

2. Act aditional pentru venituri sigure si legale
La fiecare doua saptamani, cand vei incasa banii cuveniti, vei semna in plus un act aditional care are rolul de a tine evidenta incasarilor tale, a taxelor si impozitelor aferente. Istoricul acestora iti va asigura mai tarziu dreptul la pensie, ca orice alt job legal.

3. Venit lunar minim garantat
Indiferent de performantele tale online din primele 3 luni de activitate, oferta noastra de angajari in videochat va include un venit minim lunar in valoare de 1.000 de dolari.

4. Comision standard de 50%
Conform contractului de angajari in videochat semnat, activitatea ta va fi rasplatita lunar cu jumatate din incasarile tale totale, pe principiul win-win. Insa, pe parcurs, vei putea sa-ti suplimentezi veniturile cu pana la 65%, datorita numeroaselor bonusuri pe care le poti obtine in functie de implicarea ta.

5. Credite fara dobanda direct de la angajator
In plus, pentru a te convinge de legalitatea ofertelor noastre de angajari in videochat, dupa minim 6 luni in cadrul companiei poti solicita credite fara dobanda direct de la noi. Astfel vei avea posibilitatea sa-ti iei o masina de lux sau o casa noua in timp record!

Autor, Sursa

Autor: Studio20
Sursa: Angajari videochat

Cuvinte cheie

angajari videochat

Etichete

Statistici

Data articol: 24 Jul 2018
Data adaugarii: 24 Jul 2018, ora 13:07
Ultima actualizare: 24 Jul 2018, ora 13:08
Vizualizari in ultimele 30 zile: 494 din total vizualizari: 494
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.