Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Dieta keto urmeaza un plan cu continut scazut de carbohidrati, cu continut ridicat de grasimi si cu proteine moderate. Aceasta dieta iti forteaza organismul sa se alimenteze cu grasimi in loc de carbohidrati (glucoza) pentru arderea optima a grasimilor si pierderea in greutate....

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Alimente sanatoase pe care nu le puteti avea in dieta keto

Articol: Alimente sanatoase pe care nu le puteti avea in dieta keto

26 february 2018, articol adaugat la 27 february 2018, ora 14:36

Dieta keto urmeaza un plan cu continut scazut de carbohidrati, cu continut ridicat de grasimi si cu proteine moderate. Aceasta dieta iti forteaza organismul sa se alimenteze cu grasimi in loc de carbohidrati (glucoza) pentru arderea optima a grasimilor si pierderea in greutate.

Pentru a urma dieta in mod corespunzator, va trebui sa faceti o restructurare a dietei pentru a permite o cantitate mai mica de carbohidrati si mai multe grasimi. Dar, de asemenea, acest lucru inseamna ca va trebui sa restrictionati anumite alimente. Nu e vorba doar de carnea nedorita. Alimentele perfect "sanatoase" pe care probabil le arunci in cosul de cumparaturi in mod regulat sunt acum in afara limitelor, care pot fi confuze la inceput. Iata cateva dintre alimentele care merita inca un loc in bucatarie - doar nu in timpul dietei keto.

Bananele

Bananele sunt o mare gustare pre si post-antrenament deoarece sunt un carbohidrat complex si contin potasiu, ceea ce este excelent pentru recuperarea musculara si reducerea umflarii. Cu toate acestea, carbohidratii sunt motivul exact pentru care nu le puteti manca in dieta keto. Cand faceti carb-ciclism, va puteti simti bine stiind ca bananele sunt, de asemenea, bogate in fier si fibre.

Radacinoasele

Probabil stiti, cartofii si cartofii dulci contin prea mult amidon pentru dieta keto, dar este posibil sa nu realizati acest lucru. Legumele sunt bogate in fibre, ceea ce le face un substitut excelent pentru boabe si majoritatea sunt, de asemenea, surse bune de vitamine A si C.

Mere rosii

Merele galbene si verzi au un continut mai scazut de carbohidrati decat unele mere rosii care au un continut mai mare de zahar. Cu toate acestea, merele rosii sunt mai mari in fibre si antioxidanti, ceea ce poate reduce riscul de boli de inima, diabet si cancer.

Leguminoasele

Mazare, naut, linte si fasole neagra sunt toate in familia leguminoaselor (nu, nu sunt legume), deci ele nu fac parte din dieta Keto, dar sunt foarte sanatoase. Mazarea, de exemplu, are un continut ridicat de proteine. In plus, acestea sunt bogate in fitonutrienti - antioxidanti care s-au dovedit a reduce riscul de aparitie a anumitor forme de cancer. Deci, asigurati-va ca le adaugati inapoi in dieta dvs. atunci cand terminati dieta keto.

Dieta ketogenetica iti echilibreaza metabolismul si te invata cum sa arzi grasimile prin alimentatie. Acest regim se bazeaza pe ideea conform careia organismul se obisnuieste cu faptul ca grasimea este un combustibil important pe care trebuie sa-l consume in intregime. Aceasta dieta extrem de controversata poate da rezultate spectaculoase in scurt timp. Pentru a obtine o forma fizica de invidiat, este important sa cunoasteti toate aspectele pe care regimul le presupune si sa aveti grija sa nu introduceti in alimentatie produse nepotrivite, care va pot sabota orice incercare de a avea parte de un rezultat impresionant.

Autor, Sursa

Autor: nespecificat
Sursa: Despre alegeri

Cuvinte cheie

diverse

Etichete

Statistici

Data articol: 26 Feb 2018
Data adaugarii: 27 Feb 2018, ora 14:36
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 565 din total vizualizari: 565
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.