Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Vrei sa renunti la fumat rapid, eficient si fara sa intri in sevraj nicotinic? Sau esti vaper si iti doresti o tigara electronica de calitate, de mici dimensiuni, dar care sa isi faca treaba? Noi iti oferim cea mai noua si moderna tigara electronica aparuta pe piata - tigara electronica...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Alege cea mai moderna tigara electronica - Joyetech EGO AIO

Articol: Alege cea mai moderna tigara electronica - Joyetech EGO AIO

06 may 2016, articol adaugat la 06 may 2016, ora 09:55

Vrei sa renunti la fumat rapid, eficient si fara sa intri in sevraj nicotinic? Sau esti vaper si iti doresti o tigara electronica de calitate, de mici dimensiuni, dar care sa isi faca treaba? Noi iti oferim cea mai noua si moderna tigara electronica aparuta pe piata - tigara electronica Joyetech EGO AIO.

Sa alegi o tigara electronica este cu adevarat o decizie foarte dificila. Pe langa faptul ca trebuie sa iei in considerare cantitatea de vapori, autonomia si consumabilele, foarte important este designul si ergonomia. De ce? Pentru ca nu poti tine in mana mereu o tigara electronica si pentru ca sigur vei vrea sa o depozitezi undeva in buzunare fara sa ocupe mult loc. La toate aceste probleme raspunde tigara electronica Joyetech EGO AIO.


Joyetech EGO AIO, singura tigara "all in one"
Cu alte cuvinte, kitul de tigara vine cu toate accesoriile de care ai nevoie sa vapezi, mai putin e-lichidul, pe care trebuie sa ti-l alegi in functie de cantitatea de nicotina sau arome preferate.
Practic, intr-o cutie de mici dimensiuni si foarte cocheta, gasesti tot ce ai nevoie ca sa vapezi. Adica:
tigara electronica Joyetech EGO AIO
2 rezistente de 0.6 ohmi - din otel inoxidabil
mustiuc de rezerva transparent
cablu USB de incarcare
manual de utilizare in 6 limbi diferite
card de garantie.

Printre cele mai interesante caracteristici oferite de aceasta tigara de ultima generatie, trebuie sa includem designul unic - all in one si anti-scurgere, protectia impotriva copiilor si rezervorul de 2 ml.

Fata de alte tigari electronice de pe piata, Joyetech EGO AIO are bateria de 1500mAh incastrata. Rezistenta este atasata de mustiuc, iar atunci cand defiletezi sa o incarci cu e-lichid, poti turna foarte usor, direct in rezervor. Un alt plus pe care trebuie sa il iei in considerare daca vrei sa renunti la fumat sau sa iti schimbi tigara electronica.


Ce influenteaza performanta tigarii electronice EGO AIO
In primul rand, mustiucul si partea de sus a atomizorului. Spre deosebire de alte tigari electronice, la cea EGO AIO poti roti capul in continuu si acesta nu se va desprinde de tub. Pentru ca inelul are si functie de reglare a aerului, dar si de deschidere. Ca si mecanism de functionare, treaba sta asa: daca aliniezi cele doua puncte mici, cel de la baza mustiucului si cel de pe inel, o fanta va deschide complet fluxul de aer, iar daca rotesti inelul, astfel incat cele doua puncte sa faca un unghi de 90 de grade, acesta se va inchide complet.
Mai mult, pentru ca respecta trendurile in materie de tigari electronice, cei de la Joyetech au pus un LED in interiorul atomizorului. Astfel, poti schimba culoarea rapid, doar tinand butonul apasat cateva secunde, cand dispozitivul este inchis. Ca sa vezi toate culorile rosu, galben, verde, albastru, indigo, alb sau mov, apesi o data pe buton, iar dispozitivul se blocheaza la culoarea pe care o vrei. Dupa ce vei porni tigara, de fiecare data cand vei apasa pe buton, rezervorul se va aprinde in culoarea selectata de tine. Iar cei ce nu doresc ca tigara electronica sa lumineze pot opta si pentru varianta fara.


Productia de vapori este de calitate
Spre deosebire de alte tigari electronice de pe piata, cea de la Joyetech EGO AIO a facut disponibil vapatul sub-ohm pentru toata lumea, chiar si pentru cei care incearca o tigara electronica pentru prima data. Astfel, oricine se poate bucura de o productie mare de vapori si de o aroma intensa, fara prea multe complicatii.
Productia de vapori este asemanatoare cu mod-urile de tigari electronice care functioneaza intre 15 - 28 w. Vaporii sunt mai densi si mai calzi decat la orice alta tigara electronica de dimensiunea asta, iar aroma este cu adevarat surprinzatoare.


Bateria te tine fara probleme
Poate ca 1500mAh nu iti par multi, comparativ cu alte dispozitive de dimensiuni asemenatoare. Desi tensiunea nu este reglabila la EGO AIO, aceasta va fi intre 3.7 V si 4.2 V, in functie de cat de incarcata este bateria. Cu rezistentele din kit de 0.6 ohmi, vei avea un wattaj intre 15W - 28W. Suficient cat sa iti satisfaci pofta de nicotina, chiar daca nu acorzi prea multa importanta bateriei.

Incearca o experienta a vapatului mai noua, mai rafinata, mai aromata! Cumpara-ti acum tigara electronica Joyetech EGO AIO de pe Tigara Electronica nr.1!

Autor, Sursa

Autor: Tigara Electronica nr. 1
Sursa: Tigara electronica

Cuvinte cheie

tigara electronica, joyetech ego aio, renunta la fumat, beneficii etigara

Statistici

Data articol: 06 May 2016
Data adaugarii: 06 May 2016, ora 09:55
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 847 din total vizualizari: 847
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.