Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Stire: La inceputul acestui an, TotalSoft aduce companiilor o veste foarte buna! Acestea pot obtine finantare de 70% in vederea achizitiei unui sistem informatic de tip ERP, BI, CRM sau eCommerce, prin programul operational regional 2014-2020, axa prioritara II. Astfel, in perioada 23.02.2017...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16443)

Achizitionati cel mai bun sistem ERP din Romania prin fonduri europene

Stire: Achizitionati cel mai bun sistem ERP din Romania prin fonduri europene

10 february 2017, stire adaugata la 10 february 2017, ora 14:48

La inceputul acestui an, TotalSoft aduce companiilor o veste foarte buna! Acestea pot obtine finantare de 70% in vederea achizitiei unui sistem informatic de tip ERP, BI, CRM sau eCommerce, prin programul operational regional 2014-2020, axa prioritara II.

Astfel, in perioada 23.02.2017 - 23.08.2017 companiile care au nevoie de o solutie software pentru imbunatatirea competitivitatii prin sisteme ERP, CRM sau BI, pot accesa acest program prin care Uniunea Europeana incurajeaza crearea si extinderea capacitatilor avansate de productie si dezvoltarea serviciilor, in cazul intreprinderilor mici si mijlocii.



Sistemul ERP de tipul Charisma, cea mai buna solutie software pentru afaceri profitabile

Charisma este o solutie software 100% romaneasca, ce ocupa locul 1 de 5 ani in topul furnizorilor de solutii si servicii de tip ERP din Romania, conform companiei de analiza si cercetare de piata Pierre Audoin Consultants (PAC). Companii importante din 38 de tari lucreaza cu acest sistem ERP pentru a-si creste transparenta proceselor interne si a-si asigura trasabilitatea comenzilor, a proiectelor, a lucrarilor etc.

ERP este acronimul pentru "Enterprise Resource Planning", reprezentand solutia software ce functioneaza cu o baza de date unica, la care toti angajatii au acces permanent si care se actualizeaza automat, oferindu-le acestora informatii relevante pentru a-si derula activitatea cotidiana in timp real.

Implementarea unei solutii software ERP de la TotalSoft este o decizie strategica, dar care asigura beneficii de lunga durata pentru orice companie, din orice domeniu de activitate: accesibilitatea mare a informatiilor, eficienta operationala si imbunatatirea modului in care organizatia isi desfasoara procesele zilnice.


Iata alte avantaje pentru care companiile aleg sistemul Charisma ERP:
-tehnologie cu mult imbunatatita fata de alte ERP-uri din piata, care se actualizeaza permanent - pentru eliminarea oricaror costuri (de bani, de resurse umane, de timp etc.);
- adaptabilitatea la dispozitivele mobile - mai multe module ale sistemului Charisma ERP pot fi folosite, de oriunde, oricand, de pe orice sistem de operare a smartphone-ului (iOS, Android, Windows Mobile), pentru a oferi, rapid, o imagine de ansamblu asupra companiei, a modificarilor facute, a task-urilor de realizat;
- printr-o baza de date unica, care se actualizeaza permanent, Charisma ERP asigura o informatie unitara si transabilitate;
- eficienta maxima in operatiuni - implementarea unui sistem ERP de tipul Charisma duce la imbunatatirea fluxului monetar si o vizibilitate mai buna a conturilor partenerilor, reducerea / eliminarea erorilor la facturare si/sau livrare. Mai mult, se reduc si costurile de achizitie si de imbunatatire a proceselor, prin optimizarea activitatilor din depozit, cresterea veniturilor/vanzarilor companiei (prin utilizarea functionalitatilor de tip CRM si automatizarea fortei de vanzare etc).
- Charisma ERP are un sistem avansat de securitate;
- Charisma ERP este parte a unei solutii globale.

Structura Charisma ERP este pe 3 niveluri si include: nivelul Core (pachetul de baza si nucleul acestei solutii software ERP, care se livreaza la orice implementare si fara de care restul modulelor nu pot functiona), module auxiliare si dictate de verticala (se implementeaza in functie de zona de activitate a companiei si de cerintele sale si cuprinde module pentru distributie, retail, productie, leasing, credit, agricultura, asigurari, medical etc. ) si ultimul, integrarea nativa cu solutiile Charisma Business Suite (ce duc la conturarea celei mai puternice suite de aplicatii de pe piata de sisteme ERP si solutii software, adaptate legislatiei si nevoilor pietei romanesti: CRM, BI, eProcurement, Collection etc.).

Afla mai multe informatii de pe site.

Autor, Sursa

Autor: Charisma ERP
Sursa: ERP

Cuvinte cheie

sisteme erp, sistem erp, erp, charisma erp

Etichete

Statistici

Data stire: 10 Feb 2017
Data adaugarii: 10 Feb 2017, ora 14:48
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 896 din total vizualizari: 896
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.