Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Daca doresti sa iti cumperi un laptop, una dintre cele mai intelepte si rentabile decizii pe care le poti lua este sa achizitionezi un laptop second hand. Desi poate nu te-ai fi gandit, acestea sunt la mare cautare in prezent si nu oriunde, ci in tarile occidentale, unde puterea de...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

5 motive pentru care sa alegi sa cumperi un laptop second hand

Articol: 5 motive pentru care sa alegi sa cumperi un laptop second hand

13 april 2018, articol adaugat la 13 april 2018, ora 14:26

Daca doresti sa iti cumperi un laptop, una dintre cele mai intelepte si rentabile decizii pe care le poti lua este sa achizitionezi un laptop second hand. Desi poate nu te-ai fi gandit, acestea sunt la mare cautare in prezent si nu oriunde, ci in tarile occidentale, unde puterea de cumparare este mult mai ridicata decat la noi. Occidentalii au inteles insa ca, atat timp cat este achizitionat de la un furnizor de echipamente IT de incredere, un laptop second hand are toate avantajele unuia nou si, in plus, este si mult mai ieftin.

Iata in continuare care sunt motivele pentru care ar trebui sa optezi pentru un laptop second hand:

1. Pentru ca este ieftin. Un laptop second hand poate costa chiar si de 2-3 ori mai putin decat un model similar nou. In plus, modelele noi dispun, de obicei, de specificatii si performante mult peste nevoile utilizatorului mediu. Prin urmare, daca ai cumpara un laptop nou, ai plati o suma uriasa de bani pentru niste caracteristici pe care nu le-ai folosi niciodata.

2. Pentru ca are un aspect si performante similare unuia nou. Daca alegi un furnizor de echipamente IT cu o experienta indelungata pe piata si numai cu recenzii pozitive din partea clientilor, ai garantia ca vei beneficia de un laptop second hand fiabil. Interlink furnizeaza echipamente IT second hand inca din 1997, iar toate produsele sale sunt testate inainte de a fi incluse in oferta.

3. Pentru ca provine din randul modelelor de business. De obicei, laptopurile second hand provin din randul modelelor de business de la branduri cunoscute la nivel international. Prin definitie, acestea sunt fiabile, performante si au o durata de viata indelungata.

4. Pentru ca oferta este foarte variata. La Interlink, gasesti laptopuri second hand de la Dell, Fujitsu Siemens, HP si Lenovo, cu preturi cuprinse intre 725 si 3.899 de Lei. Acestea sunt dotate cu procesoare Intel Celeron si Intel Core i3 pana la i7, care dezvolta o frecventa de 1, 50 pana la 2, 90 GHz. De asemenea, aceste laptopuri second hand au o capacitate RAM intre 4 GB si 8 GB DDR 3 si o memorie interna de 120 GB pana la 500 GB, HDD sau SSD.

5. Pentru ca poate fi imbunatatit cu un cost redus. Daca performantele laptopului second hand nu sunt suficiente pentru tine, il poti imbunatati atat pe partea de hardware, cat si de software, la costuri reduse. Spre exemplu, la Interlink, poti opta pentru urmatoarele upgrade-uri software: licenta Microsoft Windows 10 Home, Microsoft Windows 10 Pro, Windows 8.1 Pro, Microsoft Office 365 Home Premium, Kaspersky Antivirus, Bitdefender Antivirus.

De asemenea, in ceea ce priveste upgrade-urile de hardware, acestea includ: HDD 500 GB, SSD 120 GB, SSD 240 GB si memorie RAM 8 GB DDR 3. In plus, garantia standard pentru un laptop second hand este de 12 luni, insa aceasta poate fi prelungita pana la 5 ani, prin intermediul serviciului de garantie extra.

Pe langa toate aceste avantaje, daca alegi sa cumperi un laptop second hand de la Interlink, beneficiezi de transport gratuit, de livrare rapida in maximum 48 de ore in toata tara, de drept de retur in 60 de zile si de un credit de 5% din valoarea oricarei comenzi online, pentru a achizitiona alte produse de pe site.

Autor, Sursa

Autor: Interlink
Sursa: Laptop second hand

Cuvinte cheie

laptop second hand

Etichete

Statistici

Data articol: 13 Apr 2018
Data adaugarii: 13 Apr 2018, ora 14:26
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 604 din total vizualizari: 604
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.