Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Stire: Sa ignori orice strategie de optimizare SEO si sa te concentrezi doar pe continut este, fara doar si poate, cel mai gresit sfat pe care il poti primi. Un continut de foarte buna calitate nu inseamna nimic fara o strategie de optimizare SEO pe masura, menita sa faca respectivul continut...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

4 metode de optimizare SEO pe care le aplici gresit

Stire: 4 metode de optimizare SEO pe care le aplici gresit

30 december 2016, stire adaugata la 30 december 2016, ora 15:55

Sa ignori orice strategie de optimizare SEO si sa te concentrezi doar pe continut este, fara doar si poate, cel mai gresit sfat pe care il poti primi.
Un continut de foarte buna calitate nu inseamna nimic fara o strategie de optimizare SEO pe masura, menita sa faca respectivul continut sa fie citit de catre publicul tinta.

Conform ultimelor statistici furnizate de catre www.imforza.com,

- 93 % dintre experientele online incep de pe un motor de cautare;
- 75 % dintre utilizatori nu trec de prima pagina a rezultelor cautarii Google;
- intre 70 % si 80 % dintre utilizatori care cauta pe Google ignora reclamele platite.

Asadar, o strategie eficienta de optimizare SEO este mai mult decat necesara.

Optimizarea SEO transforma continutul site-ului tau intr-un limbaj pe intelesul motoarelor de cautare, pentru ca utilizatorii sa il vada atunci cand cauta oferte, produse, servicii sau anumite informatii. Te poti pierde usor prin multitudinea de informatii necesare unei strategii rentabile de optimizare SEO.

Formula exacta folosita de Google este un subiect continuu de dezbatere. RankBrain, continutul si linkurile care trimit catre site-ul tau sunt doar 3 dintre cele mai mari indicatoare de rank. Insa exista si alti factori.

Iata 4 dintre cele mai frecvente greseli de aplicare a strategiilor de optimizare SEO:

1. Folosirea excesiva a cuvintelor cheie
Cand vorbim de optimizarea SEO din ultimii ani, cuvintele cheie erau cele mai importante. Insa acest lucru s-a schimbat, accentul fiind pus acum pe continut.

Ai in continuare nevoie de cuvinte cheie. Insa daca le repeti exagerat sau daca le folosesti nepotrivit pentru publicul tau tinta, poti cobori multe pozitii in paginile de cautare Google.

Folosirea excesiva a cuvintelor cheie este menita sa pacaleasca motoarele de cautare prin utilizarea unei secvente exacte de cuvinte cu o frecventa deloc naturala.

Un astfel de exemplu ar fi:
"Ceara de masina a noastra este cea mai buna ceara de masina de pe piata care se ocupa de ceara de masina. Daca ceea ce cauti este cea mai buna ceara de masina, atunci nu mai cauta alta ceara de masina. Ceara de masina a noastra este cea mai buna ceara de masina pe care o vei gasi!"

Suna rigid, nu ofera informatii de valoare si este clar ca se urmareste pacalirea motoarelor de cautare. Daca vei apela la aceasta tehnica de folosire excesiva a cuvintelor cheie, Google te va penaliza.

Google foloseste Latent Semantic Indexing (LSI) pentru a analiza intentia continutului de pe site-ul tau si a determina variatiile cuvintelor cheie care apar. Axeaza-te pe folosirea cuvintelor cheie, dar in loc sa le repeti obsesiv in aceeasi formula, opteaza pentru sinonime si alternative ale acestora atat in text, cat si in titlu si in meta descriere.

Foloseste tool-ul Keyword Planner, parte din Google Adwords, pentru a identifica ce cuvinte apar in cautari. Rezista tentatiei de a selecta cuvintele cu cele mai multe cautari si cauta-le pe cele long tail cu un numar de cautari rezonabile.

Foloseste Google Trends pentru a vedea ce cuvinte cheie sunt populare si care sunt invechite, dar si pentru a face comparatii intre ele.


2. Folosirea gresita a ancorelor text
Ancora text este acel cuvant cheie (sau acele cuvinte cheie) pe care pui linkul. Folosirea gresita a lor te poate costa.

Iti doresti ca linkurile legate de pagina care iti apartine sa trimita utilizatorul atat catre continut relevant din site ul tau, cat si catre materiale relevante din site-uri externe. Afacerile reuseau sa scape basma curata folosind o potrivire exacta de cuvinte sau o ancora text bogata in cuvinte cheie. Aceasta era s-a incheiat.

Iata cel mai bun mix pe care il poti face:

- include brandul in text
- link-uri fara brand
- link-uri long tail, in care sa variezi cuvintele cheie folosite.


3. Omiterea optimizarii imaginilor
Toata lumea iubeste imaginile, iar faptul ca ele cresc engagement-ul pe o pagina e arhicunoscut. Continutul insotit de imagini este vizitat si share-uit mai mult.
Insa exista o problema: motoarele de cautare nu pot "vedea imagini". Ele au nevoie de explicatii scrise pentru a intelege ce reprezinta respectiva imagine si cum se leaga aceasta de subiectul tau.

Asadar, pentru ca o optimizare SEO sa dea roade, numeste relevant pentru continutul tau respectiva imagine, include si un alt tag (o descriere a imaginii, ca si cum i-ai spune unui prieten ce contine imaginea) si nu uita de titlul acesteia.

Ia in considerare folosirea unor tool-uri de compresie a pozelor pentru a le reduce dimensiunile, dar si timpul de incarcare al fisierelor, fara sa iti afecteze prea mult calitatea. Cu cat ai o pagina mai rapida, cu atat optimizarea SEO va da roade.


4. Folosirea unei strategii gresite pentru link-uri
Backlink-urile conteaza, iar asta o demonstreaza si un studiu realizat in 2016 de catre State of Link Building Survey, in care 90 % dintre respondenti au declarat ca folosesc publicarea si promovarea continutului si postarea de comentarii ca parti ale strategiei de linkuri. 78 % dintre respondenti considera aceasta strategie ca fiind cea mai eficienta cand vine vorba de optimizarea SEO si de maximizarea rezultatelor ei.

Vorbim, si in acest caz, de calitate in loc de cantitate. Daca incluzi link-uri ale unor site-uri deja penalizate sau a caror autoritate a domeniului este mai mica de 20, exista riscul de a fi taxat de Google. Poate avea repercursiuni neplacute popularea prea rapida si cu prea multe backlinkuri.

Incearca alta alternativa: scrie continut de buna calitate, da-i share tuturor influencerilor din nisa ta si promoveaza-l pe retelele de social media. Dezvolta parteneriate cu site-uri importante, pentru a-ti putea promova produsele sau serviciile. Va dura mai mult sa ajungi in top, insa 3 sau 4 backlink-uri relevante si de calitate sunt infinit mai bune decat 100 de backlink-uri care provin din surse indoielnice.

De fiecare data cand esti tentat sa apelezi la scurtaturi care iti pot afecta pozitia in topul paginilor de cautare, doar de dragul de a mai creste putin, aminteste-ti ca nu este vorba neaparat de numere, ci de activitatea pe care o ai si de actiunile pe care vizitatorii le fac pe site-ul tau.

Greseli se vor face mereu. Sa nu uitam ca atunci cand vorbim de optimizare SEO, vorbim de un domeniu complicat, cu multe aspecte. Insa daca vei fi mai atent si iti vei remedia aceste greseli in functie de sfaturile noastre, vei vedea multe beneficii pe termen lung.

Autor, Sursa

Autor: IAgency
Sursa: Optimizare SEO

Cuvinte cheie

optimizare seo, consultanta seo, web design, iagency

Statistici

Data stire: 30 Dec 2016
Data adaugarii: 30 Dec 2016, ora 15:55
Ultima actualizare: 30 Dec 2016, ora 15:57
Vizualizari in ultimele 30 zile: 931 din total vizualizari: 931
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.