Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Pe masura ce inaintezi in varsta, structura osoasa a dintilor isi pierde din rezistenta, mai ales daca acestia au fost supusi la numeroase interventii stomatologice. Solutia ideala pare a fi noul concept de coroane dentare moderne. Si pentru ca atunci cand vine vorba de sanatatea...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

3 motive sa alegi coroane dentare de ultima generatie

Articol: 3 motive sa alegi coroane dentare de ultima generatie

30 august 2018, articol adaugat la 30 august 2018, ora 17:32

Pe masura ce inaintezi in varsta, structura osoasa a dintilor isi pierde din rezistenta, mai ales daca acestia au fost supusi la numeroase interventii stomatologice. Solutia ideala pare a fi noul concept de coroane dentare moderne. Si pentru ca atunci cand vine vorba de sanatatea danturii tale, nu este recomandat sa faci rabat la calitate, afla de ce e indicat sa alegi coroane dentare de ultima generatie, care iti vor oferi siguranta lucrului bine facut.

Coroanele dentare sunt lucrari protetice efectuate de catre tehnicianul dentar sau prin intermediul unui sistem computerizat, cum este tehnologia de ultima generatie CEREC 3D CAD/CAM, care au scopul de a acoperi radacina dintelui. In cazul implantului, montarea unei coroane dentare reprezinta ultima etapa a tratamentului, avand rolul de a inveli pivotul care face legatura cu surubul inserat in structura osoasa a pacientului. Cu alte cuvinte, coroanele dentare sunt o componenta esentiala a dintelui, intrucat reprezinta partea estetica si functionala a danturii. Aceste lucrari sunt fie tratamente de restaurare a dintilor, fie de refacere integrala a unui dinte, in cazul in care pacientul respectiv se confrunta cu pierderi dentare.

Din ce in ce mai utilizate in randul pacientilor, coroanele dentare indeplinesc anumite functii necesare pentru o dantura sanatoasa si rezistenta. In primul rand, este vorba despre functia estetica, intrucat acele coroane dentare trebuie sa se potriveasca cu dintii vecini si sa se integreze la fix intre acestia ca forma, marime si culoare. In al doilea rand, vorbim despre functia masticatorie, care presupune modelarea lor astfel incat masticatia sa se realizeze normal. Nu in ultimul rand, exista si functia de protectie, care semnifica pastrarea sau cresterea rezistentei dintelui acoperit, indiferent de natura acestuia.

In continuare, iata care sunt cele mai importante avantaje ale unei coroane dentare de ultima generatie:

1. Dintele este refacut in totalitate
Cu ajutorul unei coroane dentare, dintele este refacut complet din punct de vedere estetic si functional. In anumite cazuri, se poate crea un dinte nou, asemanator celui pierdut, capabil sa indeplineasca aceleasi functii. Rezultatul poate sa difere in functie de materialul din care este construita coroana, cum ar fi ceramica de inalta durabilitate si rezistenta.

2. Dantura sanatoasa in cel mai scurt timp
Desi tratamentul de coroane dentare presupune un procedeu complex, realizat numai de medicul stomatolog, tehnologia din prezent iti ofera posibilitatea de a apela la coroane dentare CEREC, care pot fi realizate chiar si intr-o ora. Din acest motiv, poti apela cu incredere la specialisti care iti vor spune ce ti se potriveste in urma unei consultatii amanuntite.

3. Aspect de dinte natural
In caz ca ai o reticenta fata de ideea de coroane dentare, ar fi bine sa stii ca acestea se adapteaza rapid in organism (in doar cateva zile), nu provoaca reactii alergice s

Autor, Sursa

Autor: Dr. Leahu
Sursa: Coroane dentare

Cuvinte cheie

coroane dentare, dr leahu

Etichete

Statistici

Data articol: 30 Aug 2018
Data adaugarii: 30 Aug 2018, ora 17:32
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 553 din total vizualizari: 553
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.